Fostul șef Vodafone dezvăluie Agenda Covid/5G. Asasinii din umbra au singură țintă...

Fostul șef Vodafone dezvăluie Agenda Covid/5G. Asasinii din umbra au singură țintă CONTROLUL UMANITĂȚII!

0 147


Am fost șeful celei mai mari unități de afaceri la Vodafone. Sediul lor în Newberry între 2013 și 2015. Am fost la curent cu o serie de noi tehnologii care urmau să fie implementate, denumind internetul lucrurilor și în al doilea rând, tehnologia 5G. Știam cu mult timp în urmă că 5G este periculos, dar nu înțelegeam corelația cu virusul Corona, ceea ce fac acum. Și vreau să vă pot explica asta.
Deci, ceea ce se întâmplă, este o strategie deliberată de a lansa 5G, care este a cincea generație de internet. Hm, frecvențele de spectru radio care permit telefoanelor mobile, telefoanelor inteligente și tuturor dispozitivelor să funcționeze cu o capacitate de procesare mult mai rapidă, odată cu introducerea inteligenței artificiale și a internetului lucrurilor, unde toate dispozitivele vor fi conectate.
Deci, fie că este vorba de mașina ta, fie că este vorba de telefonul tău, fie că este vorba de frigiderul tău, fie că este vorba de electricitatea din casa ta, totul va fi pe o rețea inteligentă, efectiv un tip de matrice, din păcate, îmi pare rău să folosesc acest termen.
Deci, ceea ce se întâmplă este că această tehnologie trebuie să fie implementată la nivel global. Companiile mele pentru care lucram și, deoarece își conduc cea mai mare unitate de afaceri din lume, este Vodafone, Vodafone sau în parteneriat cu altele. Oricum le-ai numi, compania chineză de telecomunicații. Și au implementat sistematic 5G în mai multe locații. Care este relevanța, frecvența pe care o folosesc.
Și am condus, de asemenea, o companie de telecomunicații în 2010 până în 2013, 14. Unii dintre voi veți ști că s-au specializat în spectrul radio că noi, aceasta este capacitatea de a prelua semnale externe. De la sateliți în clădiri. Hm, și astfel încât frecvența pe care ați experimentat-o la putere pe telefonul dvs. să fie aceeași în clădire, așa cum este în afara clădirii.
Când au fost create rețelele mobile, inițial, ei credeau că oamenii vor fi tot timpul pe drum. De aceea au fost numite telefoane mobile. Dar, de fapt, ceea ce s-a întâmplat este că oamenii își folosesc telefoanele mobile în clădiri, iar semnalul nu a fost suficient de puternic dependent pentru penetrarea a 10 clădiri. Asta se numește spectru radio.
Și acolo, frecvențe de megaherți și altele.
Deci frecvența 5G este o frecvență foarte înaltă, foarte, foarte, foarte înaltă. Este chiar sub clasificarea unei arme. Uh, și îți voi spune. Frecvența pe care o folosesc, care este de 10 ori mai rapidă decât 4G. Din păcate, atunci când vine în legătură cu corpurile umane provoacă otrăvire celulară.
Deci, corpul nostru încearcă să lupte împotriva radiațiilor care sunt sub formă de otrăvire celulară din cauza acestei frecvențe. Este efectiv radiație. Și ceea ce se întâmplă este în corpul nostru. Eliminăm toxicitatea sau toxinele cu niște proteine și niște AND, ARN de la noi înșine sub formă de substanță chimică, care se numește virus.
Și majoritatea bolilor sunt excreții din celule pe care încercăm să le eliminăm. Scoatem din corpul nostru sau împingem din corpul nostru și se vor îndrepta către orificii pentru a fi excretat sau eliminat din corp. Cinci G, care este de 10 ori mai puternică decât 4G, reacționează negativ cu sinele uman, provocând otrăvirea celulelor din corpul nostru. Și mecanismul nostru natural de apărare elimină această toxicitate sub formă de virus.
Deci, ceea ce vedeți nu este virusul Corona, în sine. Vedeți otrăvirea celulară manifestându-se cu fluide, substanțe chimice, viruși pe care organismul încearcă să le elimine, deoarece este dăunător pentru corpul fizic. Deci tot ce se întâmplă în lume și vă aud mințile gândindu-vă, cum poate fi posibil asta?
Dar voi explica pe moment. Toate acestea se repetă, tot ceea ce se întâmplă în lume este și o reacție la corpurile umane. Electrificarea universului prin sateliți 5G, turnuri 5G, celule 5G care sunt populate în marile orașe din întreaga lume.
Deci, acestea sunt ceea ce provoacă această pandemie. Îmi pare rău să spun al doilea punct. Mușamalizarea în istorie pentru impactul asupra ființelor umane, bazată pe progresele tehnologice. Nu este coronavirus. Este un virus care este produs de corpul uman din cauza otrăvirii celulelor. Și, prin urmare, simtomele pe care le avem sunt într-adevăr o măsură sau o indicație a noastră, de a excreta, ING, toxice. Acesta este ceea ce ucide oamenii…
Unul dintre primele orașe autostradă (de date) în care Vodafone și unele dintre companiile de tehnologie REL au lansat o pătură omniprezentă 5G, ghiciți unde a fost: Wu Han China, unde se presupune că acest coronavirus ar fi trebuit să înceapă într-o piață de pește care este o prostie completă. A început ca urmare a evaluărilor.
Frecvențe radio active sau radio la un nivel ridicat creând radiații toxice pentru celule. Și de aceea oamenii mureau în stradă. Așa că au încercat să o ascundă. Ei folosesc coronavirusul pentru a încerca să ascundă faptul că oamenii mor din cauza frecvenței 5G.
Așa că permiteți-mi să explic și alte orașe mari care au lansat acest lucru. Este nevoie de șase luni pentru ca acest lucru să vă afecteze corpul fizic. Deci anul trecut, evident că nu a fost primul oraș. Apoi Spania a lansat 5G, Italia a lansat 5G…Italia a avut mai multe decese decât orice alte țări, deoarece este dens populată cu 5G, iar generația mai în vârstă nu are sistemul imunitar pentru a lupta împotriva acestuia.
Deci Italia l-a lansat. Spania l-a lansat. Majoritatea orașelor mari l-au lansat în întreaga lume și în țări. Londra este una dintre cele mai mari, CCTV. Și, evident, sunt pe cale să monteze și mai multe 5G. Care este relevanța tuturor acestor lucruri? Relevanța este că virusul Corona nu este ceea ce ucide.
Este în mod clar dovedit categoric, fără echivoc și științific că frecvențele radio la care suntem expuși sunt cele care ucid oamenii. De ce o permit? Din cauza mai multor agende, dar în primul rând pentru că 5G este singura rețea cu viteza de a gestiona viitorul…Și sunt fericiți ca prin sacrificiu, să fie milioane de vieți în întreaga lume, doar pentru a dovedi ideea în continuare.
Navele de croazieră au fost instalate cu 5G. Așa că oamenii care au fost în carantină pe vasele de croazieră, au fost iradiați. Nave de croazieră care aveau 5G și de aceea oamenii se îmbolnăveau. Spitalele au 5G, orașele mari au 5G, aeroporturile au 5G. Deci, acestea sunt locuri în care, oamenii se vor îmbolnăvi automat. Dacă sunt expuși la niveluri excesive de radiații prin posturile de radio, otrăvire.
Am avut trei pandemii în ultima sută de ani.
Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru… Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. S-au urcat în… ceea ce ei numesc Centura Van Allen, practic acolo unde se blochează și trimit, sateliți. Deci, când a fost implementat din nou, au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong.
Peste o sută de mii de sateliți care transmit. Radarul, semnalează câmpul radar în câmpul cosmic, practic. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor, ucide oameni din întreaga lume și ei acoperă în numele, virusului Corona.
Rusia nu a avut decese în zona virusului Corona. Pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public.
L-au implementat doar pentru uz exclusiv militar…Vedeți la știri acum că oamenii fără a sublinia probleme de sănătate sau sistemul imunitar compromise, se îmbolnăvesc și mor de Corona. Acest lucru nu are sens ca adultul tânăr să moară subit. Faptele sunt adevărul că radiația nu face compromisuri, nu are prejudecăți, tineri sau bătrâni, veți ceda puterii radiațiilor. Deci acesta este adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Aceasta face parte din strategia lor din cauza importanței 5G…’’

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.