Flashmob romano-turc in Piata Sfatului

Flashmob romano-turc in Piata Sfatului

0 778
24 de romani si turci au participat ieri la un flashmob in Piata Sfatului. Mesajul lor de unitate in diversitate nu a trecut neobservat. Acelasi mic spectacol a fost oferit si turistilor din Bran de catre participantii la programul Erasmus + – „Tinerii de azi, antreprenorii de maine”.
Romani si turci, 24 de tineri care au interactionat in cadrul unui program Erasmus + au demonstrat printr-un flash mob in Piata Sfatului, ca indiferent de cultura pe care o reprezinta, oamenii se aseamana si se aduna.
Manifestul a trezit interesul trecatorilor, care s-au oprit sa priveasca dansul tinerilor. La finalul spectacolului, participantii au format inimioare cu mainile si s-au imbratisat.
Tinerii au demonstrat si turistilor din Bran ca au legat prietenii stranse. Mesajul transmis de participantii proiectului Erasmus + a fost de unitate in diversitate si de acceptare a culturilor, traditiilor si limbilor diverse din intreaga lume. Asociatia brasoveana „Centrul de excelenta in dezvoltare personala Solomon” este cea care a initiat proiectul „Tinerii de azi – Antreprenorii de maine”. Tinerii au participat la diverse intalniri cu antreprenori brasoveni din diferite domenii economice. Pe langa socializare, invatare si realizarea unor proiecte de afaceri pe care tinerii le vor prezenta pe 22 martie, la final vor primi si un certificat de competente si abilitati, recunoscut in Uniunea Europeana.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.