Fisiere contra ravasele

Fisiere contra ravasele

0 237

Recenta exhibare publica de biletele, ravasele si scrisorele a dovedit ca paraciunea si ridicarea de poale-n cap nu sunt apucaturi femeiesti, oricat le-ar placea barbatilor politici de la noi sa creada asta. Sumetindu-si lasciv si leeeeent, pentru ca tara sa nu piarda nici un detaliu, rufaria murdara pe care masculii de la Dambovita obisnuiesc sa si-o spele cu martori, Coana Politica a dat la iveala niste picioare din cele mai paroase si inestetice.


Atatata de prelungirea languroasa a momentului de striptease anuntat, tara-ntreaga abia-si tinea balele-n frau sa vaza ce model de portjartier poarta Elena Udrea. Ca pe ala de la sutiene l-a rasvazut pe toate posturile de televiziune si in toate ocaziunile cu putinta.


In locul carnurilor, rozalii probabil, si bine intinse de ultimele marci de creme din dotarea zisei Elena, natiunea s-a multumit c-un turloi de fost matelot, o pulpa de manechin expirat si-o carcasa de ex-securist.


Fiecare si-a facut numarul, cum s-a priceput mai bine. A-nceput domnul presedinte suprem, pentru ca dezbracarea era-n program si se derula scenariului pe care tot el il scrisese. Ca sa nu se lase mai prejos, premierul Tariceanu si felixul Voiculescu au intrat si ei sub spotul de lumini al reflectoarelor cum i-au prins dezvaluirile, neepilati si cu neliposucti pe la colacii de grasime din jurul taliei.


Gretos spectacol! Crunta dezamagire pentru telespectatorul avid de exhibitiuni cu personalitati, seara in miezul prime-time-ului! In loc de nuri de farmazoana, sorici nerasi de barbatusi ne-intretinuti.


Senzatia dezagreabila, ca de fir de par in gura, este ruda cu cea incercata de amatorii de sex nebun, care-si aleg neglijent din masina cate-o boarfa atatatoare pe dinafara, in Bois de Boulogne, locul cu cea mai mare densitate de curvistine pe metrul patrat european. Sumedenie de barbati zapaciti de hormoni traiesc constant neplacuta surpriza de a descoperi abia in asternuturi ca, in locul fetei inzestrate cu de toate pe care o vazusera in parc, din varful patului le zambeste gales un zdrahon sexos si transexual, care si-a montat silicoane dar a uitat sa-si demonteze si instalatia dintre picioare.


Inainte de a va declara total dezgustati de paruiala cu maculatura dezgropata din arhive pe care ati vazut-o la televizor, va recomand sa va pastrati greata pentru ceea ce n-ati vazut. Si, probabil, nici nu veti mai vedea. Nu din decenta sau din vreo umbra de regret ce i-ar incerca pe barbatii natiei pentru spectacol mizer pe care il presteaza. Nuuuuuu!


Ci din motive de calcul. Credeti ca acreala prezidentiala, in momentul prezentarii biletului detonant, se datora jenei de a trebui sa confirme traficul de influenta de la varful politicii pana la poalele ei, alea ridicate-n cap? Nuuuuuuuu!


Oftica presedintelui vine din alta parte. Dintr-una pe care am descoperit-o si eu lucrand in presa, un mediu ce lucreaza prin natura cu hartie si mai ales cu hartiute. Unul din patronii de mucava al unui ziar ce ma numara printre angajati, era mare expert, cum sunt toti patronii de gazete, in manipularea de hartii compromitatoare. Fituicile astea, pe care unii fac imprudenta sa le semneze in diverse momente ale carierei lor, nu trebuie facute publice. Ele sunt de mii de ori mai otravitoare cand sunt cultivate discret in intunericul sertarelor. Dezvaluirea unor matrapazlacuri poate ruina un om de afaceri, cu o probabilitatea destul de mare. Abia amenintarea cu dezvaluirea il poate distruge complet, nervos si financiar.


De-asta nu jubileaza protagonistii recentelor divulgari. Odata scoase la iveala, ravasele cu pricina nu mai valoreaza cat pretuiau in sertar, la dos. Amenintarea bate exhibarea.


In curand, insa, circul acesta invechit nu va mai avea nici o trecere. Metode mai moderne vor inlocui practicile prafuite de deconspirare. Procurorii DIICOT ce vor avea dreptul sa va cotrobaiasca prin computere fara mandat, va duce caftul cu petice de hartie intr-o faza moderna, mai adecvata vremurilor pe care le traim.


Caragiale insusi va trebui adaptat la randu-i, pentru a se plia pe noul trafic de HTML si fisiere word.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.