FC Braşov, victorie în primul meci din play-out-ul ligii secunde

FC Braşov, victorie în primul meci din play-out-ul ligii secunde

0 128

Debut de play-out cu victorie pentru FC Braşov! Stegarii s-au impus cu scorul de 3-1 (1-1), pe Stadionul Tineretului, în faţa formaţiei care era chiar în spatele galben-negrilor în clasament, Viitorul Pandurii Tg. Jiu.
Stegarii au revenit spectaculos în meci, după ce au fost conduşi cu 1-0. Milcho Angelov şi de două ori Adi Chică-Roşă au fost cei care au adus cele trei puncte.
Începutul primei reprize a fost unul destul de anost, cu puţine faze de poartă. Angelov, cu capul pe lângă poartă (min. 15), şi Lazăr, tot pe lângă poartă, din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri au adus primele ocazii. Scorul a fost deschis de Viitorul Pandurii Tg. Jiu prin Claudiu Dragu, cu o lovitură de cap în vinclul porţii (min. 24). Vasile Constantin a şutat dn lovitură liberă de la 25 de metri puţin pe lângă vinclul porţii gorjenilor. În finalul reprizei Milcho Angelov a fost faultat în careu şi tot el a transformat lovitura de pedeapsă, în vinclul din stânga porţii lui Udrea (min. 45). Astfel, scor la pauză, 1-1.
Repriza a 2-a a aparţinut în totalitate stegarilor. Cei doi jucători introduşi chiar de la pauză de Dan Alexa, Adi Chică-Roşă şi Dan Spătaru şi-au pus din plin amprenta pe jocul galben-negrilor. Ştefan Dobre s-a remarcat în poarta stegarilor, după ce a scos cu piciorul un şut din 10 metri (min. 47). Angelov a ratat două ocazii, cu capul peste, din centrări de la Spătaru (min. 50) şi Oltean (min. 52), înainte ca stegarii să intre în avantaj. Adi Chică-Roşă a făcut 2-1 cu un lob superb peste portar, după ce a primit o pasă în adâncime, care l-a lăsat singur cu goalkeeper-ul advers, de la Dan Spătaru (min. 62). Adi Chică-Roşă a făcut dubla în doar două minute, a trimis mingea în plasă cu piciorul stâng, la colţul scurt, după o pasă din stânga (min. 64). Până la final, cei doi atacanţi stegari, Adi Chică-Roşă şi Milcho Angelov au mai ratat câteva mari ocazii.
Am întâlnit o echipă bună, o echipă cu jucători cu experiență. Au jucat cu 3 mijlocaşi centrali de închidere. Au încercat să ne blocheze. E destul de greu să ajungi în zona porții lor. Cred că a fost un joc controlat de noi. Au trecut o singură dată în prima repriză centrul terenului şi am primit un gol foarte uşor de contracarat. Dar am avut reacție, repriza a doua a fost foarte bună. Pe lângă cele două goluri am mai avut 3-4 situații chiar şi cu om în minus. O victorie importantă pentru că ne dorim să câştigăm grupa. E bine că ne-am distanțat de ei. Avem 5 puncte față de Tg. Jiu. O să ne luptăm cu Chiajna pentru primul loc. E o palidă consolare, dar trebuie să pregătim sezonul următor. O să apară jucători care au evoluat mai puțin, dar treptat, nu dintr-o dată. Am încredere în toată lumea. Chică-Roşă şi Spătaru au intrat foarte bine. Mă bucur pentru ei. Avem potențial şi am arătat că putem face un fotbal foarte bun. Ne dau o mare linişte cele trei puncte şi putem aborda altfel următoarele meciuri”, a spus la finalul meciului antrenorul braşovenilor, Dan Alexa.
FC Braşov a jucat în formula: Ştefan Dobre – Bradley Diallo, Ivan Fustar (cpt), Tudor Oltean – Tomislav Sorsa (Andrei Lascu min. 67), Vasile Constantin (Adi Chică-Roșă min. 46), Rareş Lazăr, Diogo Izata (Alexandru Saim Tudor min. 80), Daniel Dumbravă – Eduard Lambrinoc (Dan Spătaru min. 46), Milcho Angelov (Zoran Mitrov min. 80).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.