Au mai rămas două etape până la finalul campionatului Ligii I de fotbal. FC Braşov trăieşte la maximum acest final de campionat, cu speranţa că totuşi mai există şanse de salvare. Ele sunt legate neapărat de primirea sau nu a punctelor, în urma judecăţii de la TAS legată de CFR Cluj, de câştigarea ambelor partide pe care FC Braşov le mai are de disputat, dar şi de împiedicarea unor contracandidate, în special Rapid… Primul examen va fi sâmbătă, la Chiajna (ora 18,30), în meciul cu Viitorul lui Gică Hagi. Va fi prima condiţie, absolut necesară, dar nu şi suficientă, ca FC Braşov să continue lupta …Înaintea partidei, Antrenorul echipei braşovene, Adrian Szabo, a declarat : „Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu la Chiajna. Trebuie să trecem şi la fapte. Ghilotina este aproape, astfel că cele trei puncte puse în joc sînt vitale pentru a trăi pînă în ultima etapă. Am avut şi voi avea pînă la ora meciului cu Viitorul discuţii individuale cu jucătorii şi sper să-i pot capacita la maxim pentru acest joc. Trebuie să trecem peste toate obstacolele şi să cîştigăm meciul de la Chiajna. Ioan Neculaie este nemulţumit de faptul că nu am obţinut un rezultat pozitiv cu Steaua, dar rămîne încrezător că ne putem salva“.

Pentru meciul cu Viitorul, Szabo are mari probleme în alcătuirea echipei de bază, deoarece mai mulţi jucători sunt accidentaţi şi nu se ştie în ce măsură vor fi recuperaţi : Leko, Bencun, Iacob sau Zlomislic. În plus, Juric este suspendat şi a plecat acasă.

În altă ordine de idei, FC Braşov a fost penalizată financiar cu 10.000 de lei pentru incidentele de la partida cu Steaua

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.