Pe stadionul ICIM s-a disputat astăzi meciul amical dintre noua echipă a ,,stegarilor” şi echipa Dinamo II, formată din jucători foarte tineri ai clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Echipa braşoveană, la care au continuat să vină jucători şi în această săptămână, a dovedit poftă de joc, a fost mai activă şi mai periculoasă şi i-a dresat pe câini. Scor final : 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Codoban şi Ene (2).

FC Braşov a început în următoarea formulă : Căucă – David, Letan, Hlinca, V. Munteanu – Spătaru, Moraru, Codoban, Mareş, Rusu – Buga. Pe parcurul meciului au intrat toţi jucătorii, inclusiv proaspăt veniţii, care sunt în probe : Mutu – Olteanu, H.Popa, Pamfile, Monea, Kovacs, Lică, Ene. O impresie bună a lăsat-o Ene, un vârf masiv, care a jucat ultima dată la Slobozia, dar care, în opinia antrenorului principal Cosmin Bodea, mai are nevoie de supraveghere, pentru a decide dacă va fi sau nu păstrat în lot. În meciul de astăzi nu a jucat, din cauya unei accidentări, un posibil titular, Ianc.

Pentru FC Braşov urmează săptămâna viitoare alte teste, zilele fiind cunoscute, nu şi orele de disputare : cu Berceni (marţi) şi cu Rapid (joi).

 

fc brasov 2Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.