Faptele lor au un singur opțiune – REACȚIUNEA!

Faptele lor au un singur opțiune – REACȚIUNEA!

0 137


Care erau șansele ca tot ce au susținut pe o singură voce politicienii, presa și vedetele în ultimii patru ani să se dovedească neadevărat și aproape toate conspiraționismele” să ajungă realități larg acceptate?
Statistic, e ca probabilitatea ca Ogică să câștige în fiecare săptămână la loterie. La un moment dat, trebuie să îi pună pe gânduri chiar și pe cei care se încăpățânează să nu riște eticheta de nebuni. Nu au fost doar două săptămâni de stat în casă pentru a salva bătrânicile.
Virusul, dacă a reușit până la urmă să-l izoleze vreun savant, nu era mai periculos decât toate molimele cunoscute și nu a apărut de la un liliac mâncat de un chinez. Chiar au existat laboratoare militare în care se testau arme biologice virale. Banii nu te infectau mai mult decât produsele cumpărate, cum te speria anunțul din supermarket și chiar exista intenția de a-i înlocui cu varianta digitală.
Masca nu te proteja de nimic mai mult decât salutul cu cotul.
Declarația de ieșit pe stradă între anumite ore (variabile) nu era o datorie rațională ca purtatul centurii.
George Floyd nu era un erou al egalității, ci un recidivist periculos drogat cu mai multe substanțe, care nu a murit pentru că un polițist l-a imobilizat și în tot cazul nu pentru că polițistul ar fi fost rasist. Negrii nu jefuiau magazine de supărare că a murit George Floyd.
Vaccinul nu era testat temeinic, nu se strica dacă nu era ținut în gheață carbonică la minus 80 de grade și nu era sigur și eficient.
Morțile subite ale unor tineri nu erau știri false. Chiar au fost pacienți legați de pat și șansele să scapi cu viață de la ventilatorul mecanic erau mai mici decât să mori.
Femeile din Iran nu erau gata, gata să răstoarne guvernul cu proteste.
Biden nu a luat cele mai multe voturi dintre toți candidații la președinția Americii din istorie. Trump nu a ajuns președinte cu ajutorul hackerilor ruși, iar simpatizanții lui nu încercau să dea o lovitură de stat când au intrat în Capitoliu.
Aducerea democrației în Irak, Libia și Afganistan nu merge conform planului. Studiile de gen pentru femei la universitatea din Kabul n-au fost o investiție bună. Imaginile de pe laptopul lui Hunter Biden erau reale și chiar a luat șpagă de la ucraineni să facă trafic de influență.
Femeile nu pot avea penis. Unii homosexuali chiar duc o propagandă în școli și copiii sunt îndoctrinați să își schimbe sexul cu pastile și bisturiu.
Ucraina nu câștigă războiul dacă le trimitem mai mulți bani. Zelenski nu e un erou planetar, ci un păcălici. Putin nu e pe moarte de cancer și nu e iminentă răsturnarea lui de către popor.
Rușii nu și-au bombardat singuri conducta prin care livrau principalul lor export în Germania. Economia lor nu va fi ruinată dacă facem duș doi câte doi și nu mai folosim aragazul la gătit.
Insectele și carnea de laborator chiar sunt propuse pentru dieta umană.
Planeta nu se încălzește pentru că vacile scapă gaze și nu se răcește dacă stingem toți becul la o anumită oră.
Armata israeliană nu duce un război cu o presupusă organizație teroristă, ci cu populația din palestiniană din Gaza și Cisiordania. Nu dă niște „lovituri chirurgicale”, ci rade cartiere de blocuri de pe fața pământului (vezi foto). Și chiar face epurare etnică, pentru că milionul de refugiați nu se va mai putea întoarce să locuiască vreodată în aceste ruine. Mitingurile împotriva restricțiilor nu sunt făcute de iresponsabili, plătiți de Putin, care se vor îmbolnăvi și vor ajunge la ATI pentru inconștiența lor.
Protestele împotriva uciderii a 5.000 de copii nu sunt antisemite, sunt pentru pace.
N-au existat 40 de bebeluși decapitați și arși de teroriști. Sub spitalul bombardat în Gaza nu era niciun „centru de comandă Hamas”.

Autor: Dinu Popescu 
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.