Fabrica de drone

  3 141

  Sunt cât se poate de conştient că numai o educație solidă formează un spirit liber. Dar aici se opresc toate asemănările dintre ceea ce eu numesc educație… și ceea ce ne este prezentat de către sistem drept educație.
  Vedeți voi, sistemul socio-politico-economic nu vrea spirite libere. Pentru că nici nu are ce face cu spiritele libere! Sistemul are nevoie de oameni obedienți și conformiști… de indivizi robotici… de oameni care să muncească fără să gândească… pe scurt; de drone sociale. De aceea sistemul de educație va fi ajustat în sensul transformării individului uman într-o dronă socială.
  Să vă explic mecanismul. Şcoala actuală este… nu ştiu cum să zic… un demon cu chip de înger. Pretinde că te învață despre toate domeniile şi că îți deschide mintea, dar în realitate face exact invers.
  E adevărat că te îndoapă cu informații. Însă modul în care o face are un efect colateral… Şi tocmai acest efect colateral este adevăratul scop al sistemului.
  Urmăriți-mă cu atenție, vă rog…
  La şcoală înveți multe materii, nu-i aşa? Vreo 10 – 15... nu ştiu câte. Şi fiecare profesor vine cu pretenția ca materia lui să fie asimilată perfect… şi nu-s decât vreo 10 – 15 profesori! Presiunea pentru un creier tânăr este cumplită! Cum poți cere unui creier tânăr să înghită atâta informație??? E complet ilogic… iar singurul rezultat, absolut previzibil, va fi suprasolicitarea. Acesta este primul pas în transformarea omului în robot social.
  Oboseşte-l! Un creier extenuat va fi incapabil să gândească rațional…
  Al doilea pas este tactica temelor pentru acasă. Chestia asta e de-a dreptul odioasă… pentru că pur şi simplu ocupă aproape complet timpul elevului! Fiecare dintre acei 10 -15 profesori vor da elevului teme pentru acasă.
  Când Dumnezeu să se mai odihnească creierul acela tânăr şi fragil???
  Păi, tocmai asta e ideea… Hărțuieşte-l! Un creier hăituit încontinuu cu sarcini, este incapabil să gândească rațional… Ultimul pas e şi cel mai devastator! Eşecul copilului sau tânărului de a asimila puhoiul acesta de informație va fi automat penalizat de sistemul şcolar. Amenințarea notelor proaste va induce o teamă traumatică copilului sau tânărului.
  Sperie-l! Un creier speriat este incapabil de a gândi rațional...
  Acum… combinați factorii de mai sus: extenuare, hărțuire şi teamă!
  Inevitabil creierul se prăbuşeşte de suprasolicitare… Şi atunci se instalează conformismul.
  Copilul sau tânărul pur şi simpu cedează! Pentru că nu are alternative. Dacă nu se supune cerințelor, atunci primeşte note proaste… şi este certat sau bătut de părinți. Ca să evite penalitățile astea, el va alege în mod automat un comportament conformist. Exact de lucrul acesta au nevoie autoritățile; de cetățeni conformişti care se supun docil cerințelor, oricare ar fi acestea!!!
  V-ați prins?
  Sub masca aşa-zisei educații… sistemul pur şi simplu fabrică roboți sociali!
  Cei mai mulți dintre părinți sunt incapabili să înteleagă manevra… iar unii nici nu vor! Ei vor ca odraslele lor să se integreze bine în sistem. Măsura succesului este un job bun, un salariu mare şi o poziție privilegiată în ierarhia sistemului.
  Nu are importanță că liberul arbitru al copilului lor este anihilat. Să fie robot… dar un robot de succes!
  Profesorii sunt doar nişte unelte oarbe ale sistemului. Ei aplică mecanic programele cu care sistemul i-a însărcinat. Pentru asta sunt plătiți…
  Şcoala, dragii mei prieteni, nu este nicidecum o instituție de educație… ci o fabrică de drone sociale docile.
  Revoltele, răscoalele şi revoluțiile din vechime sunt deja o utopie. Nu mai sunt posibile.
  Conformismul social s-a fixat adânc în mintea cetățenilor… încă din şcoală. Roboții nu fac niciodată revoluții.
  Nu ştiu dacă înțelegeți, dar Noua Ordine Mondială a câştigat deja meciul încă din momentul în care ne-a luat copii la şcoală, mințindu-ne că îi „educă”…
  Sistemul este pus la punct de către niște indivizi magistral de inteligenți… al căror principal scop este controlul întregii umanități.
  Hoardele nesfârșite de indivizi letargici, incapabili de a reacționa la abuzurile la care este supusă societatea umană actuală, sunt rezultatul așa-zisei educații…
  Școala nu este nimic altceva decât o fabrică de drone.

  Autor: Artin Side
  Sursa: facebook.com

  COMENTARII

  1. Nenea Sida, care materii ar trebui studiate la școală? Alea cu filtru sau alea fără? De multă vreme nu am mai citit atâtea aberații adunate într-un singur articol. Se vede că ai trecut prin școală precum gasca prin apă. Un jurnalist adevărat nu semnează cu pseudonim, Gigele. Ci-și asumă ideile. Cei ca tine, și e plină țara de ei, au dus educația pe marginea prăpastiei. Vai, de ce să obosim copiii? Le predam doar masturbarea și facem doctori din ei. Caută, nenea Sida, pe YouTube, și vezi sisteme de educație și pe la alții. Exact ce propui tu formează drone. Mă rog, sparangheliști.

   • „Alo, nenea” daca nu lucrezi la comanda atunci esti angajat in SISTEM.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.