Eugen Nicolaescu preferat de liberali; Ludovic Orban locul2 la un vot!

Eugen Nicolaescu preferat de liberali; Ludovic Orban locul2 la un vot!

0 478

Eugen Nicolaescu a fost votat, marti, lider al grupului deputatilor PNL, el castigand aceasta functie in fata lui Ludovic Orban, care a detinut pana acum aceasta pozitie, intre cei doi fiind o diferenta de un vot, anunta Mediafax.
Reuniunea grupului deputatilor PNL a avut loc, marti, inainte de debutul sesiunii parlamentare de toamna.
Functia de lider al grupului a fost disputata de doi candidati: Ludovic Orban, care a detinut pana acum aceasta pozitie, si Eugen Nicolaescu.
La votul exprimat de deputatii PNL, Eugen Nicolaescu a obtinut 43 de optiuni favorabile, iar Ludovic Orban 42.

Ludovic Orban nu a putut ascunde suparareaLudovic Orban
„Nu mă interesează care erau opțiunile exprimate de către cei care nu au votat în conformitate cu procedura. Le-am spus colegilor că accept rezultatul votului ca să nu existe niciun fel de dubiu legat de legitimitatea liderului ales”, a arătat Orban, cu privire la voturile anulate.
El a precizat că nu va candida pentru un post în Biroul permanent al Camerei.
Deputatul a afirmat că nu este adevărat că liberalii i-ar fi reproșat că a avut poziții diferite față de linia partidului, arătând că a avut o singură astfel de atitudine referitoare la Codul fiscal, în contextul în care PNL a votat inițial în unanimitate acest act normativ.
„Nu cred că are legătură funcția de lider de grup cu candidatura la Primăria Capitalei. Eu sunt cunoscut nu pentru funcțiile pe care le-am avut, ci ca persoană și ca reprezentant al PNL și le este foarte greu să mă scoată din sondajele de opinie”, a susținut Orban

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.