Elena Udrea – fandoseli mincinoase tip PDL

Elena Udrea – fandoseli mincinoase tip PDL

0 160

Ca sa nu-si piarda antrenamentul la bagat strambe pentru cei care mai sunt fraieri sa creada in cinstea PDL, Elena Udrea, cu juma’ de ou in mana si juma’ in gura, cu un cozonac in cealalta mana, scrie cu nas de Pinocchio pe blogul sau:ca nu va fi ea candidatul-femeie la prezidentialele din 2014, deoarece considera ca este de abia la inceputul carierei sale politice, dar afirma ca o femeie „hotarata, inteligenta” poate sa devina intr-o zi presedinte.
Dar cum pana la viitoarele prezidentiale mai sunt patru ani si o bucata buna, Udroaica poate aduna acea experienta lipsa, ca ambaturi are cu tonele.

În ce priveste “dictatura luminata”, Udrea se screme sa dea explicatii plauzibile, punand un caine sa se invarta de zor in jurul cozii.
„Dictatura legii apare atunci cand politicienii sunt constienti de rolul lor in societate, de responsabilitatile care le revin si de nevoia de a se gandi mai degraba la oamenii din randurile carora provin decat la propria propasire materiala. Numai astfel vom putea avea legi bune, facute pentru a servi interesul general, nu interesul personal. Numai atunci vom avea cu adevarat legi punitive mai apropiate de nevoile unei tari in care coruptia isi face in continuare de cap. Dictatura legii are nevoie de caractere tari, de oameni cu autoritate, care sa-si asume propriile decizii. Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Nu trebuie sa abdicam, nici macar pentru o clipa, de la principiul ca oamenii care au responsabilitati trebuie sa aiba si autoritate. Altfel, ajungem intr-un ciclu infinit de tiranii ale contestatarilor. Cream un deconstructivism social de parada, care nu ne ajuta atunci cand trebuie sa luam decizii. Cred ca avem nevoie de o mana forte, de-acum mult uzatul stereotip al mainii de otel intr-o manusa de catifea”, scrie secretarul executiv al PDL.

Ma intreb: daca tipa vrea cu tot dinadinsul binele poporului, de ce nu incepe cu un exemplu propriu, donandu-si averile – oficiale si ascunse – celor saraci si nevoiasi, sistemului de educatie, de sanatate, agriculturii si asa mai departe. Ar putea trai lejer din salariul de ministru, din banii de parlamentar, iar rochiile, cand se invechesc, le-ar putea da la intors unei croitorese de nadejde?

„Pentru ca am fost intrebata daca o asemenea “mana forte” poate fi o femeie, nu ezit sa spun ca raspunsul este ‘da’. Cu toate tentatiile misogine din societatea romaneasca, sunt absolut convinsa ca o femeie hotarata, inteligenta si care stie ce vrea poate sa devina intr-o zi presedintele acestei tari. De ce nu, chiar in 2014″, mai afirma Udrea.

Cititorii trebuie sa stie ca, atunci cand scria aceste cuvinte de mai sus, Udroaica se privea intens intr-o oglinda.

Cu toate acestea, ministrul precizeaza ca nu va candida la prezidentialele din 2014, deoarece se afla de abia la inceputul carierei sale politice.
„Si ca nu cumva sa creez palpitatii unei parti a presei sau chiar Opozitiei cum ca as vrea sa candidez la prezidentialele de peste 4 ani, o sa spun raspicat: nu voi fi eu candidatul-femeie din 2014. Cariera mea politica, asa cum o vad eu, este undeva la inceputul sau. Si ca orice inceput, consider mai potrivit sa construiesc ceva durabil in timp. De aceea, dincolo de functii politice de prim rang in Partidul Democrat Liberal sau de o candidatura la prezidentiale, prioritatile mele sunt altele si tin de ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului”, mai arata Elena Udrea.

Dupa care Elena Udrea s-a dus de urgenta la un chirurg ca sa-I mai taie din nasul crescut peste masura.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.