E bine să ne reamintim – fără complicitatea unor televiziuni, „surse oficiale”,...

E bine să ne reamintim – fără complicitatea unor televiziuni, „surse oficiale”, nu le reușea atacul din pandemie!

0 78

Absolut scandalos: pe vremea când noi strigam în stradă „să vină presa să îi scoatem lesa”, voi îl promovați pe Raed Sirianu’, cel care susținea că „Nu mă opresc din cauza Constituției”.
Medicii care trăgeau semnale de alarmă erau cenzurați sau insultați în cel mai abject mod.
Medicii care trăgeau semnale de alarmă, cei care nu erau aliniați la versiunea „surselor oficiale”.
Iată cum azi se dovedește ceea ce acum 2 ani erau „conspirații putiniste” sau „șoșocisme”: „sursele oficiale” au mințit cu nerușinare.
La A3, doar Razvan Dumitrescu a fost excepția – pe alocuri și Adrian Ursu, căruia îi port un mare respect. Bună dimineața, felicitări că v-ați trezit, acum că s-au terminat banii de la Lucovid Orban (bani publici). Mai bine mai târziu decât niciodată.
Ați uitat că ați tăiat salarii și ați concediat jurnaliști? Ați uitat.
Sau n-ați uitat, doar v-ați cocoțat pe culmile ipocriziei. Nu mă refer doar la A3, ci la toți cei care au acceptat să imoleze realitatea de dragul propagandei. Eu n-am memoria atât de scurtă. Trist e că din cauza celor ca ei, întreaga presă s-a decredibilizat.
Am fost la un pas de a avea Legea Certificatului Verde, susținută de PNL, USR și PSD. Lege care impunea vaccinarea obligatorie cu booster la 6 luni sau test la fiecare 2 zile (pe banii nevaccinatului), sub amenințarea concedierii, interzicerii accesului copiilor în școli, îngrădirii totale a dreptului la libera circulație, a accesului în magazine și farmacii. Sigur și eficient, ăsta era mesajul care rula zilnic pe televiziuni.
Televiziuni ca Antena 3 și Gigi, site-uri ca G4Media și Ziarecom, figuri hâde ca Mândruță și Prelipceanu, ar fi de bun simț ca, înainte de toate, înainte de a vorbi despre aceste subiecte legate de pandemie, să își ceară scuze – de la public, de la români. Să accepte că

au fost părtași, complici, teroriști mediatici și călăi, să își asume răul pe care l-au făcut vreme de 2 ani, beneficiind de bani mulți (bani publici) pentru propaganda lugubră și pentru ca politicienii să beneficieze de silenzio stampa.

Pandemia nu a fost oprită nici de carantina de două luni, nici prin sechestrarea asimptomaticilor, nici de restricțiile declarate ILEGALE de CCR și ICCJ, nici de mască, nici de serurile experimentale vândute ca „vaccinuri sigure și eficiente”, nici de achizițiile de izolete, nici de măsurile discriminatorii, nici de teste. Pandemia s-a oprit când a încetat TEROAREA MEDIATICĂ.
Teroarea Gigi24, SiEnEn și restul. Iată cum adevărul găsește mereu un mod de a ieși, mai devreme sau mai târziu, la iveală.
Când eu scriam despre ce vorbiți azi voi, primind mii de înjurături, etichete și critici, voi erați ascunși pe sub mese, cu măștile la boticuri, și dezinfectați ambalajele cu spirt, urlând că „nevaccinații îi pun pe vaccinați în pericol”. Atât.
Trageți voi concluziile.

Autor: Dinu Popescu 
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.