Doi ani de Alianta salbatica

Doi ani de Alianta salbatica

0 297

Pe ecranul eternei si fascinantei Romanii, pasionata de telenovele pana la fanatism, se consuma, de doi ani, ?o sfasietoare si de succes poveste de amor intre Don Trajano de Basesco si Dona Calina Popescu Tariceanu, care ne tine cu ochii inlacrimati si mucii la nas.


Don Trajan, un macho veritabil, cu succes la pueblo, ne-a vrajit ducand la fereastra lui Stolo (aia de care acesta s-a dat cu capul de ciuda cand i s-au fluturat cateva file de dosar) mariachi cu ochi albastri si cantandu-i Adios, Stolo cherido, de ni s-a frant corasonul in 51,2 si 48,8 in numai 2 ore. Asa s-a facut ca El Lidero Bombo a perdido los electiones, facand sa se ofileasca rand pe rand petalele trandafirilor plantati de Don Juan in partidul de mase.


Revenind la Don Trajan, acesta a sedus-o pe dona Calina, oferindu-i in dar ardei iuti si strangand-o tandru de manuta in fata poporului topit de emotie portocalie. Parea amor para siempre.


Dar, oh, ce perfid e Don Base, el a vrut doar averea liberala a domnitei, 15%, dupa care s-a varat cu mala mujer Musca (Dana) si Fluturul in procentul Calinei, incercand s-o indeparteze din viata sa si s-o aduca inapoi pe foarte docila (prietenii stiu de ce) Dona Teodora Stolojan, care inca freamata la vibratiile politice ce i le transmite Don Base. Indragostita ca pe vremuri, Dona Teodora i-a compus iubitului sau o platforma, dupa care o parte din oamenii Donei Calina se dau in vant, lasand-o pe aceasta prada disperarii in bratele lui Don Patriciu si a lui Don Vosganian.


Il destino a facut ca biata dona Calina, sa se opereze la genunchi, tocmai la Bordeaux, lasandu-i pe nesimtitori sa-si faca mendrele cu dragul sau don Base pe care acum il uraste. Iar Don Base a ras grosolan de operatiei Donei, fiind clar ca n-o mai iubeste.


In plan secund El Bombo aproape ca se muta la DNA, Don Juan scoate Iorgovanul si Sorinul la Estupido Geoana, care s-a lasat si el vrajit de farmecele cuceritorului Don Base, cu care se spune ca sta se incurce si sa guverneze dupa anticipate.


(va urma)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.