Documentul care confirmă că Băsescu a fost salvat de CCR prin fals...

Documentul care confirmă că Băsescu a fost salvat de CCR prin fals intelectual şi uz de fals

0 381

Ca Traiana Băsescu a ocupat ilegal Palatul Cotroceni, dupa referendumul din 2012, nu este un secret pentru romani, care nu au mai vrut un presedinte de care se leaga una din cele mai negre perioade din istoria tarii. Romanii au votat atunci clar IMPOTRIVA, dar vointa lor a fost batjocarita de o mana oameni cocotati in cea mai elitista institutie a statului – Curtea Constituţională a Romaniei (CCR). A trebuit sa treaca ceva timp pana cand, odata cu epuizarea madatului lui Basescu, o parte din institutiile statului sa actioneze pentru lamurirea faptelor din acele zile post referendum.

Un document transmis de ÎCCJ, la solicitarea lui Radu Tudor, confirmă că în decizia prin care Curtea Constituţională l-a salvat pe Traian Băsescu există abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

Punctul de Întâlnire. Documentul care confirmă că Băsescu a fost salvat de CCR prin fals intelectual şi uz de fals 74

Este pentru prima oară când o instituţie întocmeşte un dosar penal și aduce o răspundere directă unor oameni care au săvârşit infracţiuni în dauna voinței populare şi pentru a-l salva pe Traian Băsescu, a precizat realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.