Din disperare că pierde alegerile Joe Biden recurge la arsenalul de ticăloșii...

Din disperare că pierde alegerile Joe Biden recurge la arsenalul de ticăloșii al imperialismului american

0 38
WASHINGTON, DC - MAY 07: U.S. President Joe Biden hosts Romanian President Klaus Iohannis in the Oval Office at the White House on May 07, 2024 in Washington, DC. As Russia continues its war in Ukraine, Biden hosted Iohannis to mark Romania's twentieth anniversary as a member of NATO. Chip Somodevilla,Image: 870955800, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CHIP SOMODEVILLA / Getty images / Profimedia

Trilema sistemului Patriot românesc, în cazul în care cedăm ucrainienilor apărarea noastră aeriană, în cazul în care n-o cedăm, sau și mai grav, în cazul în care intrăm în conflict deschis cu rușii dacă-l cedăm și este folosit în atac de Ucraina, este un nod gordian pe care inculții insipizi și mincinoși ai conducerii României nu știu nici a-l desface, nici a-l tăia. În cazul cedării survine dilema trădării de țară, în cazul necedării șovăielnica și slugarnica putere comasată de la București și cocoțată în fruntea Guvernului și Președinției României poate suferi mânia Marelui Licurici, similară încarcerării pe viață, iar în cazul cedării și folosirii acestuia pentru atacarea țintelor din interiorul Rusiei, chiar și a Moscovei, riscăm să intrăm în război deschis cu Rusia lui Putin.
Ceea ce Statele Unite ar aplauda din toată inima, însă în loc de Articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic am primi de la americani doar sprijin diplomatic vehement și indignat până la lacrimi, americani care în ruptul capului n-ar intra în vreun război mondial, posibil și atomic, cu Rusia din cauza României.
În nemernicia sa, Biden face presiuni nerușinate asupra unui stat NATO, care-i mai este și aliat strategic pe deasupra, adică asupra României, pentru a se pune la dispoziția regimului dictatorial corupt de la Kiev, unul cu nimic mai prejos decât cel de la Moscova, cu riscul distrugerii propriei securități a statului nostru irelevant și nepregătit militar pentru o asemenea confruntare.
Ceea ce n-a penetrat analistul Dungaciu în profunzimea daravelei cu sistemul Patriot, unicul funcțional al României, este cauzalitatea intrinsecă a comportamentului sinistru și straniu al președintelui american. Analistul nostru de politică externă a emis doar constatarea că „Marea problemă, presiunea politică pe care a pus-o președintele Biden pe România, după părerea mea, este aproape strivitoare.”.
Da, așa este, dar de ce?

Zelensky se amestecă în suveranitatea și în capacitatea de autoapărare ale României
Zelensky a cerut imperativ, forțând România să îi execute ordinul: „Avem nevoie de doar două sisteme Patriot. Rusia nu va putea ocupa Harkov dacă le primim”.
Îi pasă lui Biden atât de mult de Harkov-ul lui Zelensky încât să riște alienarea unuia din singurii aliați relevanți și slugarnici de la Marea Neagră, adică România? Evident că nu, însă interesul decrepitului președinte american, senilizat până la inconștiență, este unul personal și de o concretețe devastatoare pentru familia sa și pentru sine.
Fiul său este atât de adânc băgat și atât de consistent mânjit de afacerile sale ucrainene, încât o prăbușire a regimului Zelensky și a Ucrainei în acest război ar expune larg opiniei publice internaționale abisurile ticăloaselor preluări americane ale multor din activele Ucrainei, terenuri agricole, dar și exploatări de minereuri rare, precum titanul și litiul, din abundență prezente în zăcămintele din estul Ucrainei ocupat de ruși. Hunter Biden, fiul său, este deja inculpat în mai multe procese penale de corupție, dar dacă s-ar descoperi adevăratul dedesupt al sprijinului american colosal pentru Ucraina, ar urma procese de impeachement asupra familiei Biden, care îi pot băga pe cei doi mulți ani în pușcărie, în special pe Hunter.
Astfel că Biden luptă pentru supraviețuire la Casa Albă, pentru că alternativa este sfârșitul, unul juridic nemaintâlnit prin grozăvia lui în întreaga istorie americană și împlicând un fost președinte american. Faptul că Iohannis ezită și pe bună dreptate să trimită singurul nostru sistem Patriot funcțional Ucrainei este de înțeles, pentru că frizează trădarea națională, care nu este nici prescriptibilă, nici grațiabilă.
Doar că, atunci când ai făcut pact cu diavolul, în acest caz cu establishmentul american, nu te mai poți retrage când nu-ți convine. Iar redeschiderea unor dosare penale familiei Iohannis pentru casele din Sibiu imediat după ezitările sale nu este întâmplătoare.
Pentru că Parchetele Curților de Apel și cel General în România sunt încă tixite de agenți americani, procurori kovesi-iști formați la școala oengistă a lui Soros. Prin urmare, acum imprudentul președinte român la comanda americană „Sari!”, nu poate întreba decât „Cât de sus?” Iar aspectul relevat de Dungaciu, acela al refuzului Poloniei de a-și pune propriul sistem Patriot la dispoziția lui Zelensky, nu contribuie absolut deloc la rezolvarea trilemei din preambului acestui articol, dimpotrivă, agravează mediul politic internațional coroziv în interiorul granițelor căruia loazele românești din fruntea statului trebuie să ia fatidica decizie.

Cronica unui atentat anunțat și a unuia aflat probabil în pregătire
Iar un cutremurător exemplu al riscurilor asumării unei independențe demne și a unui suveranism patriotic de către vreun conducător european s-a relevat exact în Slovacia, prin tentativa de asasinat a premierului miercurea trecută de către un militant progresist, Juraj Cintula, în vârstă de 71 de ani, care a executat o tentativă de asasinat cu circumstanţe agravante, împotriva premierului Slovaciei, Robert Fico. Bâlbâiala gărzilor de protecție care alergau ca niște găini bete în dreapta și în stânga, numai în direcția premierului împotriva căruia atentatorul a descărcat 5 bile metalice dintr-un pistolet artizanal nu, este cel puțin stranie, dacă nu suspectă.
Acești ofițeri, ca și ai noștri, au fost școliți în Occident, eventual în SUA, pentru a aplica cele mai moderne metode de protecție. În schimb, i-au creat culoar liber trăgătorului, dându-se la o parte din fața premierului, mimând doar încercarea de împiedicare a acestuia.
Ulterior atacatorul a perorat mecanic despre niște nemulțumiri politice, care însă nu aveau coerență, se vedea că sunt învățate pe de rost. Deci ăla, poet progresist racordat la conceptele progresiste ucrainizate americane, a știut să-și confecționeze singur o armă nedetectabilă și a tras în premierul suveranist anti-ucrainean parcă nedorind să-l omoare, ci doar să-l rănească, deci să-l scoată din joc exact acum, când se apropie confruntarea finală dintre Biden și Trump. El și mai ales Victor Orban sunt cei mai incomozi suveraniști naționaliști pentru America în această perioadă și se opun vehement supraînarmării Ucrainei, invitând părțile beligerante la compromis echitabil. Ceea ce nu-i convine președintelui american, care are nevoie ca războiul să continue pentru a justifica necesitatea realegerii sale în condițiile scufundării continentului european în război total, spune el.
În toată lumea sunt patru servicii secrete care dețin tehnologia modelării psihicului unor agenți sau cozi de topor din țările țintă: SUA, Rusia, Marea Britanie și Israelul. Iar două, Rusia și Israelul, nu au niciun interes în atacarea premierului Slovaciei, dimpotrivă.

Asasinatele politice, o tradiție adânc încastrată în fundamentul democratic, sau nu, al Occidentului
Rămân americanii și perfizii albioni, care dețin procedee ale transformării psihicului uman prin terapii biomoleculare quantice. Acelor agenți sau asasini antrenați de ei li se poate modifica subconștientul și chiar conștientul prin semnale subliminale, repetate și informatizate, imprimându-le imperative acționale de neoprit. Iar gărzile premierului slovac puteau ușor fi infiltrate de agenți străini, sau chiar cumpărate.
Cert este că haosul și debandada din timpul atentatului păreau prea bine organizate, iar gărzile de corp erau poziționate exact astfel încât ca să nu poată ajunge la timp să-și apere demnitarul și-și mimau prea bine disperarea, astfel încât să creeze impresia unui atac irațional, când de fapt… Este cunoscut faptul că America, dar și Uniunea Sovietică și apoi Rusia, au îndeplinit asasinate de-a lungul secolului trecut și începutul secolului acestuia pe tot globul, disimulând foarte bine asasinatele în accidente, dar mai ales nerecunoscându-le niciodată.
Niciun om cu oarece minte în scăfârlie nu poate crede că bătrânul ăla de peste 70 de ani a acționat singur, potrivit mitului atentatorului solitar. Și, mai ales, îi lipsea un motiv bine întemeiat.
Rămîne de văzut dacă și lui Victor Orban al Ungariei i se va întâmpla cumva în următoarea perioadă vreunun atentat accidental precum premierului Fico, executat de vreun amărât care nu știe nici pe ce lume e și nici nu-și aduce aminte ce va fi făcut și de ce.
În fond, americanii mai au un caz la activ, cel al lui Oswald, care nu-și aducea aminte când și de ce l-a împușcat pe Kennedy. Cert este că la Casa Albă totul se joacă pe ultima carte și totul e permis, în orice punct al Planetei, indiferent cine ar fi victima.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.