Dezonorant : Corona Wolves Braşov ia startul (doar) în finala mică a...

Dezonorant : Corona Wolves Braşov ia startul (doar) în finala mică a campionatului naţional!

0 699
Mare dezamăgire la Braşov în rândul suporterilor, oficialităţilor şi celor care au crezut că echipa braşoveană Corona Braşov Wolves îşi poate îndeplini obiectivele sezonului intern şi internaţional al hocheiului! Spre surprinderea tuturor, hocheiştii Braşovului au ajuns ,,lupişori”, cu…colţi de lapte, inofensivi…Corona Braşov Wolves şi-a îndeplinit doar unul din obiectivele sezonului, câştigarea ,,Cupei României”, fiind eliminată ruşinos din campionatul naţional, de o echipă încropită în grabă şi fără veleităţi, Dunărea Galaţi.
Acum, Corona Braşov este pusă într-o postură dezonorantă pentru o finalistă a Ligii Mol în trecutul sezon, aceea de a lupta (doar) pentru un obiectiv minuscul, respectiv, medaliile de bronz ale campionatului, ceea ce nimeni nu ar fi cutezat să pronosticheze la începutul sezonului!
Echipa braşoveană va avea în finala ,,mică” un nou adversar modest, Progym Gheorghieni, care a pierdut în semifinale, confruntarea cu Steaua (2-3).
Disputa pentru medialiile de bronz ale campionatului se va desfăşura după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”, iar partidele cu Progym sunt programate astfel : 20 şi 21 martie, la Gheorghieni, 24 şi 25 martie, la Braşov (ultimul meci, dacă va mai fi cazul) şi 27 martie, la Gheorghieni (dacă va mai fi cazul) În altă ordine de idei, după încheierea sezonului intern, va fi convocat Consiliul Director al Clubului Corona Braşov, care va analiza situaţia, legată de ratarea sezonului, de către echipa de hochei şi va lua măsuri în consecinţă
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.