Dezinfectarea excesivă a fost în zadar, coronavirusul nu se ia de pe...

Dezinfectarea excesivă a fost în zadar, coronavirusul nu se ia de pe suprafeţe

1 1456
An official sprays disinfectant in a kindergarten to prevent the spread of the novel coronavirus in Miercurea Ciuc, or Csikszereda in Hungarian, central Romania, 11 March 2020. The Romanian National Emergency Committee has ordered the nationwide closure of every pre-school and educational institution between 11 and 22 March to allow ample time for the thorough disinfection of such facilities, against the novel coronavirus Covid-19 disease, during this period. EPA-EFE/ HUNGARY OUT, Image: 505269457, License: Rights-managed, Restrictions: HUNGARY OUT, Model Release: no, Credit line: NANDOR VERES / EPA / Profimedia

OMS și autoritățile de sănătate publică au mințit când ne-au băgat pe gât dezinfectanții toxici care ne-au făcut mai mult rău decât bine!

Un studiu științific publicat recent în prestigioasa publicație Nature a concluzionat că noul coronavirus nu se ia de pe suprafețele de contact, așa cum ni s-a tot repetat încă de la începutul plandemiei.
Mitul dezinfectării haotice a suprafețelor de contact s-a spulberat, fiindcă noul coronavirus nu se ia de pe suprafețe.

Cu alte cuvinte, dezinfectarea haotică din ultimul an a fost total ineficientă, iar sutele de milioane de euro care s-au investit în achiziția dezinfectanților în scopul igienizării străzilor, scărilor de bloc, mijloacelor de transport în comun, magazinelor, școlilor și a tuturor spațiilor publice au fost aruncate pe geam.
Dar daunele aduse oamenilor prin inhalarea permanentă a acestor substanțe toxice cine le plătește? Cum cine? Noi le plătim zilnic cu vârf și îndesat, fiindcă ne-am îmbolnăvit într-un an de cât le-am inhalat.
Încă de la început, au fost unele voci lucide care atrăgeau atenţia că dezinfectarea excesivă a mâinilor și a suprafețelor cu tot felul de detergenți toxici face mai mult rău decât bine, fiindcă un virus se transmite prin aer, nicidecum prin intermediul obiectelor. Atunci, apăruse moda purtării mănușilor, foarte mulți oameni uitând până și cele mai elementare reguli de igienă.
Dacă presa ne teroriza non-stop cu mesajul „Spală-te pe mâini după fiecare atingere a unui obiect”, uite că românii au picat în plasă.
Şi acum mai vezi oameni terorizați care își toarnă câte un flacon de dezinfectant pe mâini sau o jumătate de sticlă de spirt după ce termină cumpărăturile, crezând că procedează bine, numai că în realitate ei își sapă singuri groapa.

Substanțele chimice din aceste soluții se transferă în sânge în mai puțin de 30 secunde, crescând instantaneu nivelul de toxicitate în organism, iar acest impact nesănătos se va vedea în timp, fiindcă speranța de viață va scădea cu câțiva ani.
În câțiva ani, vom avea o avalanșă de boli rezultate în urma igienizărilor nebune care s-au făcut în acest an, dar și în urma purtării prelungite a măștilor pe față. Nu este cazul să ne întrebăm dacă vor apărea, ci mai degrabă când le vom avea.

Ei bine, cazurile de infectare cu noul coronavirus prin intermediul atingerii unor suprafețe sunt extrem de rare, iar OMS și autoritățile sanitare naționale este necesar să își clarifice recomandările, transmite prestigioasa revistă Nature într-un editorial publicat la data de 29 ianuarie 2021, întărit ulterior printr-un alt articol publicat la data de 2 februarie 2021.
Data viitoare să mai aveți încredere în presa mincinoasă și în guvernanții vânduți!
Cei lucizi au spus că masca nu ne protejează de covid și așa s-a demonstrat!
Au spus că testele nu depistează covidul și așa s-a demonstrat.
Au spus că vaccinul nu împiedică transmisia covidului și uite că mii de români s-au infectat imediat după vaccinare.
Au spus că lockdown-ul ne va îngropa economia și că o să ne distrugă viețile și uite că așa s-a petrecut. Avem cel mai mare deficit bugetar din UE, iar banii puțini încasați la Buget sunt asociați în primul rând cu moartea oamenilor.
Au spus că școala online este o mare mascaradă și că o să ne îmbolnăvească copiii și uite că s-a dovedit ulterior cât de nocivă a fost. Numărul cazurilor de boli neuropsihiatrice pe segmentul pediatric a explodat, în timp ce rata obezității infantile și a problemelor oftalmologice a crescut cu cel puțin 30%.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

  1. Foarte bine. Să se dezinfecteze. Suntem prea mulți pe pământul ăsta, oricum. Unii trebuie „dezinfectați”, alții „imunizați”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.