Dezbatere publică privind serviciile sociale din Municipiul Brașov

Dezbatere publică privind serviciile sociale din Municipiul Brașov

0 104

Direcția de Asistență Socială Brașov organizează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, o întâlnire în cadrul căreia va fi supus în dezbatere publică următorul proiect de act normativ:

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov, pentru perioada 2023-2033

Prin contractul de achiziție publică de servicii de actualizare Strategie de dezvoltare a serviciilor sociale din municipiul Brașov pentru perioada 2023-2023, s-a prevăzut organizarea unei întâlniri de dezbatere publică a proiectului de act normativ.

Totodată, Asociaţia pentru Parteneriat Comunitar Brașov, a solicitat organizarea unei întâlniri de dezbatere publică.

Întâlnirea de dezbatere publică va avea loc în data de 06 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, în format hibrid, atât la sediul Primăriei Municipiului Braşov, B-dul. Eroilor, nr. 8, în sala de şedinţe a Consiliului Local, precum şi online, pe platforma ZOOM (link de contectare: Join Zoom Meeting (care poate fi accesat de pe pagina de internet www.brasovcity.ro/ Consiliul Local/Proiecte de hotărare în dezbatere publică/

Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/85178608279?pwd=6yg7F5l5u5bZFh9CSg7z0bigXbPzL6.1

Meeting ID: 851 7860 8279

Passcode: 061023

Join by Skype for Business

Modalitatea de înscriere a participanților: în format electronic, la adresa de  e mail: dasbv@dasbv.ro, până în data de 05.10.2023, ora 16.00. 

Precizăm faptul că Ordinea de zi a dezbaterii publice are următorul cuprins:

A. Prezentare – Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov, pentru perioada 2023-2033

B. Sesiune de întrebări şi răspunsuri, propuneri.

Participanţii vor avea la dispoziţie maxim 3 minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de participanți să îşi exprime propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele interesate de subiect. Pentru o bună desfăşurare, vă rugăm să pregătiţi observații punctuale.

          Documentația privind proiectul de hotărâre poate fi studiată pe site-ul Primăriei Municipiului Braşov (www.brasovcity.ro), secţiunea Consiliul Local/ Proiecte de hotărâre- dezbatere publică, pe site-ul Direcției de Asistență Socială Brașov (www.dasbv.ro), secţiunea Informaţii Publice/ Transparenţă decizională/ Anunţuri privind elaborarea proiectelor de Hotărâri de Consiliu Local/ 2023, sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor nr. 23, precum și în mass media

          Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Direcția de Asistență Socială Brașov la telefon: 0368 469995, int. 812, 0727 379824 sau prin intermediul adresei de e-mail: dasbv@dasbv.ro.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.