Dezastrul Verde: În Europa, energia va fi de 8 ori mai scumpă...

Dezastrul Verde: În Europa, energia va fi de 8 ori mai scumpă decât în America

1 91

Mitul Verde se prăbușește cu un zgomot răsunător!

Președintele Băncii Naționale a Belgiei le-a spus parlamentarilor europeni că ar fi necesar să își avertizeze cetățenii despre efectele devastatoare ale „înverzirii” economiei.
Apărând în fața Parlamentului European de la Bruxelles, Pierre Wunsch, șeful băncii centrale din Belgia, le-a spus europarlamentarilor că ar fi indicat să fie onești în legătură cu consecințele nefaste pe care Agenda Verde le va avea asupra economiei UE.
Bancherul a explicat că, prin sinceritate, s-ar putea evita furia alegătorilor atunci când vor constata că nu există un „miracol economic verde”, așa cum li s-a promis.
Dimpotrivă, nivelul de trai se va deteriora dramatic.
Potrivit Politico, Wunsch a afirmat:
Această tranziție nu ne va face colectiv mai bogați (dar în mod distinct, pe unii? ‒ n.red.). Ar fi indicat să fim mai onești……. să nu-i facem pe oameni să creadă că ecologizarea oferă oportunități care ar putea mări PIB-ul și crea milioane de locuri de muncă bine plătite.
Într-o previziune sumbră, bancherul a avertizat că sistemele de plafonare a prețului carbonului și costurile mai mari pentru energia verde vor face ca prețurile la energie în Europa să fie de 5 până la 8 ori mai mari decât în Statele Unite, unde revoluția gazului de șist va atenua acest șoc asupra economiei.
Grație gazului de șist (câtuși de puțin verde), America va deveni unul dintre principalii producători de energie din lume în deceniile viitoare.
Spre deosebire de America, a explicat Wunsch, Europa cu programul ei verde va cunoaște pe piața energetică un șoc asemănător celui din timpul crizelor petroliere din anii 1970.
El a adăugat că liderii europeni ar fi cazul să înceteze să nege această realitate dacă doresc să își păstreze o minimă credibilitate în fața cetățenilor lor.
Și bancherul belgian a avertizat:
Fără credibilitate, primele semne concrete ale problemelor care vor apărea vor provoca furia și protestele populației.
Mitul Verde se prăbușește cu un zgomot răsunător.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

  1. Are dreptate acest Bancher căci Green Dealul este un bulchit sau un ? căcat ambalat frumos că și cu automobilul electric o altă mistificare a adevărului căci cat carbon se produce până se scot toate mineralele necesare bateriilor și câtă energie pt reciclarea acestora în fin de vie déci, vive Green Dealul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.