Dezastrul total pentru Klaus Iohannis; drumul care l-ar scoate din Politică, „e...

Dezastrul total pentru Klaus Iohannis; drumul care l-ar scoate din Politică, „e o maimuță căreia i se arată o banană, sau maimuțoi”

1 415

Un atac de o violență ieșită din comun asupra președintelui Iohannis — astfel ar putea fi catalogat ultimul comentariu postat de fostul senator PDL Gelu Vișan.
„Penalul Iohannis și Statul Paralel” este titlul articolului — și se referă la un extras din Hotărârea judecătorească definitivă a Curții de Apel Brașov „care arată negru pe alb că Iohannis e Penal”, spune politologul.

„CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul Klaus Werner Iohannis NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate„, se scrie în hotărârea definitivă a Curții de Apel Brașov din 12 noiembrie 2016.

Mai de parte, actul juridic subsecvent, „întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial”se arată în același act al Curții de Apel Brașov.

academician Ioan Scurtu
  Academician Ioan Scurtu către Iohannis: „Justiția a reabilitat nazismul”

„Toată cariera lui Iohannis stă sub semnul falsurilor pe care le-a făcut alături de Carmen Iohannis pentru a pune mâna pe Casele Statului de unde să încaseze chirii astronomice”, concluzionează Gelu Vișan.

Dar, ce a făcut „Statul Paralel”, se întrabă politologul — și tot el vine cu răspunsul: nu a făcut nimic — „dimpotrivă, a făcut , temporar, pierdute Dosarele lui Iohannis”Acesta este de fapt motivul Principal pentru care Iohannis protejează și încurajează Statul Paralel, consideră Gelu Vișan.

Statul Paralel îi are la mână pe Klaus și Carmen Iohannis, cărora oricând le pot da drumul la dosarul penal”, spune Vișan. „Pentru Președintele României, acesta ar fi drumul care l-ar scoate definitiv din Politică, dar mai ales ar putea conduce la o condamnare penală, mai ales că atunci când era primar, s-a folosit de funcție ca Primarul Klaus Iohannis să piardă casele în favoarea lui Klaus și Carmen Iohannis”.

În privința practicii în cazuri similare, DNA a trimis oameni în Pușcărie pentru, mult, mult mai puțin decât asta, aminteșlte Vișan. „Iar dacă Werner Iohannis ar scăpa până în 2019 când i se termină mandatul, o inculpare și o condamnare a lui Carmen Iohannis ar echivala cu Dezastrul Total pentru Klaus Werner Iohannis”, afirmă Vișan. „Din acest motiv, Președintele României nu suflă în fața Statului Paralel, ba, mai mult, execută ordinele acestuia ca o păpușă bine manevrată sau o maimuță căreia i se arată o banană; sau „maimuțoi”„, este concluzia analizei situației președintelui.

În final, Vișan „Dezvăluitorul” promite la tv. să nu mai folosească termenul „maimuțoi” — „înțeleg că pe Securiști, turnători, colaboraționiști și Haștagieni i-a deranjat”, scrie ironic.
„Eu l-am scris nevoind să folosesc cuvântul pe care-l merită. Dar de acum nu voi folosi cu adresare la Klauss Werner Iohannis decât expresia care-i place cel mai mult: „Penalul Iohannis”, încheie Gelu Vișan cea mai recentă analiză de pe Facebook.

Dragoș Dumitriu.

COMENTARII

  1. Este foarte greu de inteles ce l-a apucat pe Visan. Mu spun ca nu are dreptate. Poate ca prin aceste comentarii si mai ales dezvaluiri vrea sa-si spele pacatele basiste in care s-a afundat ani de zile.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.