De la ridicolul lui Nicu și Marcel, șefii PARTIDULUI COMASAT ROMÂN,...

De la ridicolul lui Nicu și Marcel, șefii PARTIDULUI COMASAT ROMÂN, la… maximul AROGANȚEI iohanniste

0 41


Șefii PARTIDULUI COMASAT ROMÂN, Nicu și Marcel, au stat ieri, de dimineață până târziu după miezul nopții, în sediul guvernului pentru a discuta despre cum să-l retragă și cu cine să-l schimbe pe candidatul pe care…tot ei l-au propus în urmă cu o lună la Capitală.
Nici în 12-13-14 ore de discuții n-au ajuns la vreun compromis inteligent, ci la o soluție ce nu poate stârni decât zâmbete sardonice sau hohote de râs, dar, în rest, noi avem senzația că EI conduc țara.
Realizați cum ar arăta România în război sau criză cu ăștia doi la putere?
De Klaun nu discutăm (încă), fiindcă lui i se rupe oricum, el e FÂL-FÂL-FÂL deasupra tuturor. În fine, nu asta voiam să spun.
Știți cine sunt adevărații EROI ai zilei de ieri?
Reporterii și operatorii care au stat cu orele în fața Palatului Victoria pentru a aștepta să vadă ce urmează să declare niște analfabeți funcțional, unu’ mai prost ca altu’.
Vă asigur că Nicu, Marcel, Rareș Bogdan și restul ștrumfilor din PSDPNL s-au delectat cu whisky, trabucuri, vin și fripturi alese, în orele în care presa și vulgul așteptau să afle marele deznodământ al unui mare FÂS.
Însă reporterii și operatorii, după ani de studii, examene, practică, au ajuns să stea cu orele pe trepte, mâncând sandvișuri și picotind, totul pentru ca, la finalul zilei (devenită noapte), să le întindă microfoanele/să aranjeze cadrul unor marțafoi care habar n-ar avea să scrie corect nici titlul unei știri, chiar de le-ar fi dictat pe litere!
Asta e țara în care trăim!
Țara unde, dacă studiezi, promovezi examenele la timpul lor, te lupți pentru un job într-o profesie pe care o credeai onorabilă și cauți să îți construiești o carieră prin muncă asiduă, cinstită, ajungi să stai pe scări pentru a aștepta să iasă la declarații niște zărghiți ajunși premieri, șefi de partide și miniștri.
Puteai și tu să fii unul dintre ei, dar ți-a trebuit ție bacalaureat, ai vrut facultate, muncă cinstită…fraiere. Ciolacu nici măcar bacalaureatul nu l-ar fi luat, dar își permite să se burzuluiască la oameni de presă cu facultate, master și mii de ore petrecute pe teren.
Marcele, într-un stat unde ar exista meritocrație, tu nici covrigi n-ai fi pus să vinzi, tati! Noroc că au făcut ăștia „revoluție”, căci în sistemul socialist ai fi rămas cărător de armă la vânătoare, dacă nu chiar de ploscă.

Iohannis a atins maximul AROGANȚEI!
Vorbeam de miniștri, ori de câte ori am avut senzația că Klaun Golfhannis a atins culmile nesimțirii, ignobilul ăsta aciuat la Palatul Cotroceni simte nevoia să dovedeasCĂ CĂ mai poate urca un pic.
V-am zis ieri că a plecat în Coreea de Sud folosind același avion demn de un sultan? Informația bombă a apărut abia după ce am postat articolul: Klaunul a decis ca în aeronava privată să se afle doar EL și Carmen, consoarta, deși avionul avea capacitatea de a găzdui numeroși pasageri în condiții de lux.
În schimb, pentru a nu respira aerul faraonului, miniștrii din delegație, laolaltă cu jurnaliștii români, au fost nevoiți să plece SPRE ACEEAȘI DESTINAȚIE cu alte zboruri, plătite, evident, tot de noi.
Dacă ar fi comis Ponta sau Dragnea sau orice alt politician un astfel de gest sfidător, ce credeți că s-ar fi întâmplat? Proteste? Cereri de demisie? Lapidare? Greve? Persecuție mediatică? Ei, fiind vorba de Klaun, miserupistul și misecuvinistul țuțăr al Sistemului Securist, nu se pune problema de așa ceva. Aș putea să bag mâna în foc pentru faptul că, la finalul mandatului, va obține una din sinecurile mult visate: probabil ceva șef peste birocrații de la Bruxelles sau vreun conțopist pe la NATO.
Oricum, ceva cu imunitate garantată de partenerul strategic, căci, în final, despre asta e vorba, nu despre cheful de muncă al lui Klaun cel Leneș.
Și, voi ce faceți, băi? Vă pregătiți de vot, a? Tot cu speranța la schimbare?
Păi bine! Nu ați vrut să mă ascultați când v-am spus în repetate rânduri, în sute de emisiuni, articole, că schimbarea politicienilor nu rezolvă nimic. E nevoie de o autentică revoluție anti-sistem. Voi așteptați ca izbăvirea să vină de la politicieni.
Continuați să vă amăgiți cu iluzia alegerii și iluzia democrației, iluzia schimbării, iar ei vor continua să mictioneze pe voi. Unii par demult a suferi de sindromul Stockholm (alde Mândruță). Va fi bine! Pentru ei, nu pentru voi.
Dar fiți liniștiți, după alegerile de anul ăsta oricum de voi nu îi va mai păsa nimănui. Momentan, bucurați-vă de pantalonadă. Cu atât rămâneți!
Tot mai săraci și tot mai ignoranți (apreciați eufemismul!), credeți că trăim vremuri de pace. Realitatea e că suntem demult în război, doar că, în loc să fim noi contra ei, suntem, ca de obicei, noi contra noi. Mă întorc la cafeaua mea. Așa, amară, fără zahăr sau lapte, doar cu un strop de whisky, tot e mai dulce decât știrile dimineții.O zi frumoasă, excelențelor!

Autor: Dinu Popescu 
Sursa: facebook.com

NOTA
Cine dorește să-l vadă pe Dinu Popescu o poate face AZI, de la 19:00, la Global News Romania la emisiunea Danei Maxim, ȘTIREA EXACTĂ. Iar JOI, de la 21:30, la CULISELE STATULUI PARALEL pe Realitatea Plus.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.