De ce vor pensii speciale? Daea!

De ce vor pensii speciale? Daea!

0 594

La regimul asta privilegiat, pensiile speciale pe care si le doresc acum sunt doar o biata cireasa glasata pe tortul cu care se manjesc la gura in timpul programului. Ca alesii PSD au fost initiatorii proiectului de lege care le intregeste beneficiile, nu e de mirare. Nu sunt ei facatorii de dreptate si cei mai cinstiti si drepti dintre romani? De-aia initiatorul este Petre Daea, apropiat al lui Adrian Nastase si fost ministru al Agriculturii sub regimul Nababului

Nu-nteleg de ce-au sarit ca arsi presa si opinia publica la aflarea vestii ca parlamentarii vor pensii speciale. Chiar n-a bagat nimeni de seama ca tot ce fac baietii astia e special? N-au ei program de lucru special?

Cine isi mai permite in Romanika sa se duca la munca lunea la o ora tarzie, sa-si faca de treaba pana cel mult pe miercuri, ca sa-l prinda seara din nou acasa si la afacerile pe care le-a abandonat de vazul lumii si al ANI? N-au ei statutul special de intangibili in fata justitiei, pe care si-l consolideaza cu fiecare respingere a cererilor DNA de anchetare a diversilor hoti care inteasa Parlamentul?

Nu sunt ei atat de speciali incat si-au amenajat locul de (hai sa-i zicem) munca in cea mai scumpa cladire din Europa, demna de un muzeu care sa produca bani, nicidecum sa gaduiasca rusinoasele lor ratari de cvorumuri si luari penibile de cuvant?

Nu au ei cantina cea mai ieftina din Romanika, cu preturi facute parca pentru cersetori si homlesi?

Nu-i indoapa pe ei cu medicamente o farmacie speciala, care aduce la nevoie chiar si avionul leacurile care lipsesc de pe rafturi, numai sa-l faca bine pe alesul incercat de boala?

La regimul asta privilegiat, pensiile speciale pe care si le doresc acum sunt doar o biata cireasa glasata pe tortul cu care se manjesc la gura in timpul programului.05081317862213802

Ca alesii PSD au fost initiatorii proiectului de lege care le intregeste beneficiile, nu e de mirare.

Nu sunt ei facatorii de dreptate si cei mai cinstiti si drepti dintre politicieni? De-aia initiatorul este Petre Daea, apropiat al lui Adrian Nastase si fost ministru al Agriculturii sub regimul Nababului. Pe vremea cand, spaguit probabil de vreo companie producatoare de alimente modificate genetic, a avut tupeul bovin sa declare ca toti suntem modificati genetic si alimentele de felul asta n-ar fi deloc daunatoare.

Acum Daea vrea sa modifice nedreptatea care ii tine pe parlamentari fara pensiile speciale. La care ar avea, cica, dreptul, data fiind complexitatea si dificultatea muncii de ales in Parlament.

In prostia lor flamanda, diversi sustinatori ai banetului cu dedicatie au avut si nesimtirea de a pretinde ca se alinieaza si ei, in felul asta, stipendiilor practicate in Europa la nivel de senatori si deputati. De parca aliniasera toate amarastimea din Romanika la salariile europene si s-au gandit in ultima instanta si la ei, bietii.

Asa ca, de ce pensii speciale? Uite Daea!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.