De ce s-a sucit Băsescu?

De ce s-a sucit Băsescu?

0 515

„Am cultivat relația cu Merkel pentru că Germania nu e fitecine”. Pentru…”galeria de la Peluza”, acum suna bine declaratia ex-presedintelui mafiot. Dar uita cand in avionul spre Bruxelles, invata sa spuna bancuri in „engleza”, doar ca sa o bine dispuna pe D.na cancelar.

Uite ca ‘retzeta’ de „smecheras simpatic”, i-a reusit:

D-na Merkel l-a crezut cand a dezinformat-o la telefon ca ultimul borfas, plangandu-se de pericolul loviturii de stat …deoarece in Constitutia romaneasca n-ar exista prevederea suspendarii presedintelui…!
Fostul președinte Traian Băsescu a explicat pentru Adevărul, in urma cu 10 zile, motivele pentru care, vezi doamne, a ales să apropie România de Germania și să renunțe la politica tradițională de apropiere față de Franța.
„De ce nu m-am dus pe relaţia tradiţională cu Franţa? Pentru că nu se… lipea cu SUA. Întotdeauna am spus că marii prieteni trebuie să fie mai departe de frontierele tale”, a spus Traian Băsescu la Adevărul live. În schimb, el a ales apropierea de Angela Merkel pentru că Germania este „o ţară corectă, care a spus întotdeauna ce doreşte”. b & MERKEL T

Si iata-l ce declara alalteieri acelasi individ gretzos si cameleonic, ca ultimul bishnitzar de la Gura Portului. Exact invers:
„…Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca in Germania, prin presa germana, mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca. Nu as vrea sa ajungem la situatia in care, Germania il are oricum pe Donald Tusk ca servitor acolo, presedinte al Consiliului European, sa mai creeze si un presedinte al Romaniei, sa fie copilul de mingi al Germaniei”, a spus Traian Basescu.

Cine vorbeste!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.