Dan Puric candidatul A.U.R. pentru Cotroceni?

Dan Puric candidatul A.U.R. pentru Cotroceni?

0 58

AUR anunță că îl măsoară intern pe Dan Puric pentru alegerile prezidențiale și dezminte că ar fi stabilit candidatul pentru Cotroceni. Un afiș cu Puric și mesajul ”Votați, mă” a fost recent distribuit în București

Alianţa pentru Unirea Românilor a dezminţit marţi informaţia potrivit căreia actorul Dan Puric este candidatul AUR la alegerile prezidenţiale din acest an.
„Atenţia şi importanţa pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează şi demonstrează forţa partidului. Însă, informaţia cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată”, a precizat formaţiunea politică, pentru Agerpres.
Cei de la AUR spun că Dan Puric şi alţi oameni apropiaţi de Alianţa pentru Unirea Românilor vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie.
„Atât domnul Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de AUR vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului, care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veţi afla candidatul AUR pentru prezidenţiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, a informat formaţiunea politică.
Un afiș cu Dan Puric și mesajul ”Votați, mă” a fost recent distribuit în București, fără alte detalii, fapt care a lăsat loc interpretărilor.
Diana Grigore, despre care liderul AUR George Simion susține că este responsabilă de comunicarea partidului, a declarat:
Informația cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată. Atât domnul Puric, cât și alți oameni apropiați de AUR vor fi testați într-o cursă internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie.
După acea dată veți afla candidatul AUR pentru prezidențiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”,
a declarat Diana Grigore.

În spațiul public a apărut informația conform căreia Dan Puric ar fi anunțat la finalul unui spectacol de duminică, din București, că este candidatul susținut de AUR la alegerile prezidențiale.
Informația a fost rostogolită inclusiv de Cristian Tudor Popescu. (H.D.R.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.