Dan Alexa, antrenor FC Brașov, înaintea deplasării din Ghencea: “Trebuie să mergem...

Dan Alexa, antrenor FC Brașov, înaintea deplasării din Ghencea: “Trebuie să mergem să obținem maximum”

0 153

FC Braşov pleacă în Ghencea cu un singur gând, să învingă liderul şi să aducă la Braşov toate cele trei puncta puse în joc.
După un parcurs foarte bun în ultimele etape, FC Braşov dă piept cu cea mai bună echipă a Ligii a 2-a, CSA Steaua. Pentru această partidă Dan Alexa ia în calcul o singură variantă, să aducă trei puncta la poalele Tâmpei, asta pentru că, după cum spune antrenorul stegarilor, este singura opţiune pentru ca echipa să prindă play-off-ul.
Chiar dacă este suspendat pentru acest meci, Dan Alexa are încredere în jucătorii lui şi în staff-ul tehnic că se pot motiva şi pot obţine victoria în Ghencea.
Jucăm împotriva liderului, un lider detașat, o echipă pragmatică, o echipă care pierde foarte greu. Au omogenitate, au jucători de valoare mai ales în zonele din față, în atac. Au și benzi rapide. O echipă care își merită locul. Au avut constanță în rezultate. Este un meci dificil pentru noi, trebuie să mergem să obținem maxim. Ca să mai sperăm la play-off trebuie să ne întoarcem cu punct sau puncte. Am așteptări de la jucătorii noștri să joace dezinvolt, să păstreze forma bună din ultimele partide. Cred că atunci când suntem motivați și determinați putem pune probleme indiferent de numele adversarului. În meciurile acestea îmi dau seama exact de nivelul nostru și poate să fie o evaluare pentru viitor. Sunt pentru prima dată pe noul stadion din Ghencea. Nu cred că vor fi probleme prin suspendarea mea. Am jucători de mare experiență, care înțeleg foarte bine indicațiile mele chiar dacă nu sunt la marginea terenului. În plus, am mare încredere în staff-ul meu că mă va înlocui cu succes. Am mare încredere în Fane Grigorie. Nu va fi nicio problemă că sunt suspendat. Vreau să văd la echipa mea determinare și ambiție și dăruire totală. Să ne luptăm pentru fiecare minge. Dacă jucătorii îmi arată acest lucru, nu mă va supăra un eventual insucces. Dar, sunt convins că putem obține un rezultat pozitiv. Deși nu are voie să promoveze, Steaua este foarte bine motivată de Daniel Oprița, un antrenor care vrea totul de la jucătorii lui”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.
Pentru această partidă Dan Alexa nu se poate baza pe mijlocaşul Rareş Lazăr, care este suspendat, iar croatul Tomislav Sorsa şi belarusul Kirill Kirilenko sunt incerţi datorită unor probleme medicale.
Meciul dintre CSA Steaua şi FC Braşov va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 19.00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.