Dacian Ciolos, nominalizat pentru functia de ministrul al agriculturii

Dacian Ciolos, nominalizat pentru functia de ministrul al agriculturii

0 223

La propunerea primului ministru Calin Popescu Tariceanu, subsecretarul de stat Dacian Ciolos a acceptat, joi seara, functia de ministru al agriculturii.


Ciolos are 37 de ani si este de profesie inginer agro-economist. A absolvit Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj, Facultatea de horticultura, dupa care a obtinut Diploma de Agronomie Aprofundata, specializarea „Sisteme de productie si dezvoltare rurala”, in cadrul Ecole Nationale Superieure Agronomique ENSAR (Rennes, Franta).


Intre 1996 si 1997 a urmat un Master stiintific la Ecole Nationale Superieure Agronomique ENSA (Montpellier, Franta), iar in perioada 2000 – 2006 a fost doctorand in economia dezvoltarii agricole, agroalimentare si rurale al Ecole Nationale Superieure Agronomique – ENSA (Montpellier, Franta).


In perioada ianuarie 2005 – mai 2007, Dacian Ciolos a fost consilier al ministrului Agriculturii, reprezentant in Comitetul Special Agricol la Consiliul European, iar din mai 2007 este subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii, pe probleme de afaceri europene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.