CFR Cluj a primit astăzi răspuns favorabil din partea Tribunalului de la Laussane şi va primi înapoi cele 24 de puncte luate de Comisiile FRF. Tribunalul Sportiv a apreciat faptul că în ziua în care CFR a intrat în insolvenţă nu se putea lua nicio decizie disciplinară împotriva ei.
În urma deciziei TAS, FRF a dat publicităţii următorul comunicat : ,,Tribunalul Arbitral de la Lausanne s-a pronunţat astăzi în cazul procedurilor disciplinare deschise de Federaţia Română de Fotbal pentru clubul FC CFR 1907 Cluj Decizia Tribunalului anulează deciziile comisiilor Federaţiei Române de Fotbal şi suspendă procedurile discplinare deschise de Federaţia Română de Fotbal până la soluţionarea procesului de insolvenţă în care este implicat clubul CFR Cluj. După publicarea motivării acestei decizii, Federaţia Română de Fotbal va analiza oportunitatea utilizării ultimei căi de atac împotriva deciziei.”
În urma acestei decizii, clasamentul Ligii I a suferit modificări importante. Astfel, CFR Cluj urcă pe locul III, iar FC Braşov coboară pe locul 16. Pentru a mai putea spera într-o minune, ,,stegarii” trebuie să câştige ambele partide pe care le mai au de susţinut, Rapid să se impună doar într-un singur meci din două, iar Concordia să piardă ambele partide pe care le mai are de susţinut! Alături de echipa braşoveană, în zona retrogradării, sunt alte cinci echipe : Gaz Metan Mediaş, Rapid, ,,U” Cluj, Oţelul şi Ceahlăul.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.