CUM SE FACE DE BASME M.A.N. CREZAND CA IL PACALESTE PE...

CUM SE FACE DE BASME M.A.N. CREZAND CA IL PACALESTE PE BECALI !!

0 473

Ministerul Apărării Naționale a prezentat IERI rezultatul unui bizar proces de evaluare a mărcii  Steaua. O asemenea STUPIDITATE in uniforma, mai rar… Pentru ca, potrivit evaluării, brandul Steaua ar valora… peste  57 de milioane de euro!
Într-un comunicat al MApN se mai anunță că va avea loc o licitație pentru marcă, dar și că în perioada imediat următoare se va stabili prejudiciul produs de clubul lui Gigi Becali în intervalul 2004-2015 !!
Dar ce dracovenie este brand-ul asta al CSA? I-auzi-ia ce zice DEX: „Un brand (sau marque pentru modelul auto) este un nume,un termen, design, simbol sau altă caracteristică ce diferențiază produsul  de cele ale altora. [2] Mărcile sunt folosite în afaceri , de marketing , și publicitate . Inițial, branding-ul șeptelului in SUA a fost adoptată pentru a diferenția vitele singure ale unei persoane , de ale altui propietar, prin intermediul unui simbol distinctiv ars, în pielea animalului cu un hot de fier branding” …
Un personaj de tot hazul la Steaua, juristul LUI  PESTE prajit… Florin Talpan – despre care, iata…vorbeste Tzara!! – a mai nascocit o traznaie.
În decembrie 2014, ÎCCJ a decis că persoana fizica Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua, în detrimentul CSA. Acum dupa… autoevaluarea lui Talpan, citam:„După evaluarea mărcii va avea loc o licitație. Va putea participa oricine îndeplinește anumite condiții. Această marcă va fi practic împrumutată” – zicea prosteste Florin Talpan, juristul MApN, înca din aprilie 2015… Magazinul echipei de fotbal Steaua, in cartierul Gencea (peste drum de stadionul Gencea), din Bucuresti. 03.04.2015
Reprezentații MApN au anunțat că de-acum sunt deschiși la negocieri si cu… oficialii Stelei, pentru a se găsi o modalitate de rezolvare a situației. Pai si gratis, ce faci cu ea?Singurul care face bani este doar LOCUL in prima divizie! În plus, Ministerul precizează că există si o procedură de omologare a stadionului Ghencea, pentru ca acolo să se desfășoare competiții sportive. Dar in afara de Steaua, cine poate fi interesat si utiliza cu folos Stadionul Ghencea??
Ca veni vorba de bani: din pacate, doar 30.000.000 € valorează toți jucătorii Stelei, potrivit site-ului de specialitate, transfermarkt.de.
„Referitor la marca „Steaua”, Comisia a constatat că evaluatorul ANEVAR reprezintă Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, nu o companie specializată în evaluare, iar printre atribuții nu se regăsește evaluarea mărcilor și a brandurilor. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.