Cristi Borcea: Am obtinut o victorie categorica

Cristi Borcea: Am obtinut o victorie categorica

0 204

Cristi Borcea unul din actionarii principali ai formatiei Dinamo Bucuesti, a fost realmente incantat de prestatia goal-keeperului Bogdan Lobont si spune ca dinamovistul este unul dintre cei mai buni portari din Europa.

„Despre Lobont am spus de la inceput ca o am castigat un mare jucator! Datorita lui Bogdan am castigat campionatul din 2000. Lobont este unul dinte cei mai buni portari din Europa. Ma bucur ca se adevereste ce am spus. El este al lui Dinamo in urmatorii 4 ani si sigur va fi de mare valoare si moral pentru noi.”, a spus Bocea.
Cate despre transferurile facute de Dinamo in pauza competitionala, Borcea a tinut sa precizeze urmatoarele: „Am facut transferuri pentru a bate in Ghencea si Giulesti”
La finalul meciului castigat de Dinamo in Ghencea cu scorul de 4-2, Cristi Borcea a declarat: „Am spus de la inceput ca vom bate la doua goluri diferenta. Am dominat clar partida, ni s-a anulat un gol valabl. Am declarat la inceputul returului de campionat ca am f?cut niste transferuri pentru a invinge in Ghencea si Giulesti. Suporterii nostri au fost fantastici. Daca veneau toti era neincapator stadionul din Ghencea. Au fost 2000 de spartani care au dominat Ghencea. Daca ne uitam la meci, puteam da mai multe goluri. Am obtinut o victorie categorica, nu se poate pune problema echipei care merita campionatul, a celei mai bune. Dinamo a demonstrat si va demonstra in continuare ca e o echipa valoroasa”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.