ASC Corona 2010 Brasov – Debreceni HK 4-3 (2-0, 1-1, 0-2, 1-0), după loviturile de departajare

,,Lupii” Braşovului au primit luni seara replica unei echipe bune, aflate pe podiumul Ligii Mol, Debreceni. Braşovenii au început în forţă şi au deschis scorul, prin Balazs Zsombor, care a finalizat spectaculos o splendidă acţiune personală. Apoi, după câteva minute, Daniel Trancă a finalizat o acţiune, la care au participat Matyas Biro şi Levente Zsok. A fost un 2-0 linistitor, după prima repriză, iar golul al treilea, înscris de Csanad Fodor, părea că a rezolvat victoria. Dar, cum deseori se întâmplă în hochei, un 3-0 nu este niciodată decisiv. Astfel, cei de la Debrecen au redus din diferenţă, prin Ladislav Toshin (min. 33.09), în superioritate, pentru ca, în ultimele 4 minute, Danil Kaskov (min. 56.08) şi Milan Garett (min. 59.21), să aducă o egalare nesperată şi miraculoasă!. Meciul a ajuns în prelungiri, şi, cum în cele 7 minute nu s-a marcat, s-a trecut la loviturile de penalitate. În acest moment, si-a intrat în rol Zoltan Toke, care a apărat toate cele 4 lovituri ale jucătorilor de la Debrecen, iar Arpad Mihaly a transformat lovitura decisivă, aducaând 2 puncte în contul “lupilor”.

,,Debreceni HK este o echipă puternică, având patinatori rapizi şi stranieri buni. Am făcut eforturi considerabile să încercăm să acoperim toată zona de joc şi ne bucurăm foarte mult pentru aceste două puncte. Portarul nostru a avut o zi foarte bună astăzi, mai ales că a apărat împotriva fostei echipe. Încercăm să ne recuperăm până mâine şi să facem un joc bun şi cu cei de la Miskolci, campionii sezonului trecut„, a declarat Otto Kereszteş, antrenorul Corona BraşovWolves.

Mâine, la ora 18,30,tot acasă, Corona Braşov va înfrunta puternica Miskolci, care a învins astăzi, HSC Miercurea Ciuc, cu 5-2.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.