Copos este suparat pe jucatorii Rapidului

Copos este suparat pe jucatorii Rapidului

0 295

George Copos patronul formatiei Rapid Bucuresti, este foarte suparat pe echipa sa si pe lipsa rezultatelor, care intarzie sa apara in Giulesti. Patronul rapidist este dispus insa sa faca tot ce este nevoie pentru a ajuta Rapidul.

Copos face un apel catre jucatori, solicitandu-le sa demonstreze ca merita investitiile facute si faptul ca suporterii vin la meciurile Rapidului pentru a-i sustine:

„Macar acum, cand am trecut de jumatatea campionatului intern, cred ca am dreptul sa intreb si eu jucatorii nostri: unde sunt rezultatele promise si pe care le tot asteptam? Trebuie sa spun ca nu mai sunt dispus sa arunc milioane de euro fara sa oferim satisfactia pe care o asteapta si o merita suporterii, sponsorii si toti cei ce iubesc aceasta echipa. Nu se poate ca, avand asemenea conditii, sa nu dam performanta pe care o asteapta de la noi cei care ne sustin pe stadioane! Trebuie sa facem cu totii ceva in aceasta privinta. Cat despre mine, eu voi face. Si voi tine cont de orice idee sau solutie care poate imbunatati actuala stare de lucruri de la Rapid”, a afirmat suparat Copos.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.