Congresul PSD – CExN a validatd 23 de candidaturi pentru funcții...

Congresul PSD – CExN a validatd 23 de candidaturi pentru funcții de conducere!

0 385

Comitetul Executiv Național (CExn) al PSD a validat, vineri, 23 de candidaturi pentru funcții de conducere în partid la alegerile care vor avea loc la Congresul de la acest sfarsit de saptamana.
Social-democratii brasoveni pentru alegerile care vor avea loc la Congresul de duminică, au un singur candidat pentru functiile de conducere Constantin Nita. Asa cum este obisnuit acesta va merge la doua capete, candidand atat pentru Președinte executiv cat si pentru un post de vice.

Asa cum era de astepat funcția de președinte executiv a creat o mica disputa, departe de o concurenta reala, care sa produca cu adevarat o schimbare. Postul și-l doresc atat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, cat și șeful PSD Brașov, Constantin Niță, fost ministru al Economiei, fost vice la Camera.

Vicepreședinți
Social-democratii, raman doar cu intentia de a nu mai produce discriminari intre barbati si femei, aceasta pentru ca din start au fixat numarul de functii acordat pentru cele douya categorii.
Pentru zece posturi de vicepreședinți bărbați candidează Adrian Dolineaschi, Mihai Tudose, Victor Negrescu, Georgian Pop, Mihai Fifor, Gabriel Vlase, Ionuț Vulpescu, Șimon Gheorghe, Mihai Chirică, Ștefan Viorel, Nicolae Bănicioiu, Mihai Sturzu, Constantin Niță, Cătălin Rădulescu, Adrian Dobre.

Pentru cele patru posturi de vicepreședinți rezervate femeilor și-au depus candidatura Gabriela Firea, Doina Pană, Aurelia Fedorca, Olguța Vasilescu, Gabriela Crețu și Ecaterina Andronescu.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.