Conflictul din Ucraina foarte profitabil pentru SUA – devastator pentru Europa!

Conflictul din Ucraina foarte profitabil pentru SUA – devastator pentru Europa!

0 51
People take part in a demonstration asking peace in the world, in Rome, Italy, 26 February 2022. Ukrainian and Italian nationals gathered to? show support for Ukraine and protest against the Russian invasion. ANSA/MASSIMO PERCOSSI

Războiul din Ucraina se bazează pe minciuni – minciuni despre cum a început, minciuni despre cum merge și desigur nimic altceva decât minciuni despre cum se va sfârși acest război. Și asta, pe toate canalele de comunicare oficiale, mass-media de toate felurile.
Ni se spune de la început că Ucraina câștigă războiul când în realitate se vede bine că pierde.
Ni se spune că războiul face ca NATO să fie mai puternic când, în realitate, NATO se epuizează.
Ni se spune că cea mai mare problemă a Ucrainei este lipsa fondurilor de la Congresul SUA, când, în realitate, Occidentul nu poate produce suficiente muniții – o problemă care va dura ani de zile pentru a se rezolva, dacă se va rezolva vreodată !?
Ni se spune că Rusia suferă pierderi mai mari, când în realitate Ucraina este în criză de soldați pe front – o altă problemă, pe care iată, descoperim cu surprindere că banii nu o pot rezolva. Poate țările vecine ?!?
Ni se spune că lumea este cu noi când, în realitate, majoritatea mondială crede că politicile americane sunt culmea nebuniei și se organizează pentru a lua distanță de imperialismul occidental brutal și hibrid.
Ni se spune că nu există nicio posibilitate de PACE când, de fapt, am respins multiple oportunități pentru o înțelegere și o PACE negociate.
Ni se spune că, dacă Ucraina va continua să lupte, își va îmbunătăți poziția de negociere când, în realitate, condițiile vor deveni mult mai rele decât cele deja propuse și respinse de un Boris Johnson iresponsabil și tăcut și de care azi nimeni nu mai știe pe unde se află.
Cu toate acestea, minciunile vor reuși să prelungească războiul, căci el este foarte profitabil pentru SUA.
Congresul va aloca mai multe fonduri. Rusia va ocupa mai multe teritorii.
Ucraina va mobiliza mai mulți bărbați și femei tinere pentru a hrăni mașina de tocat carne. Nemulțumirea va crește. În cele din urmă va fi o criză la Kiev și guvernul Zelensky va fi răsturnat.
Și atunci, când războiul va fi pierdut, în sfârșit, când întreaga țară va zace în ruine fumegînde pe un rug funerar făcut de ei, mincinoșii vor spune „bine, bine, dar noi am încercat, am făcut tot ce era posibil ”.
După ce au împiedicat orice alternativă de PACE ! , după ce i-au defăimat pe toți cei care au spus adevărul ca niște marionete în slujba inamicului, mincinoșii vor spune: „Am făcut tot posibilul. Ne-am înfruntat cu Putin și am cauzat pagube Rusiei, fără pierderi umane din partea noastră”. (Viețile amărâților de ucrainieni îndoctrinați desigur nu contează !?! ) Alte și alte minciuni noi peste cele mai vechi.
De fapt, vor spune ei, am fi reușit fără a cincea coloană de apologeți ai lui Putin care i-au înjunghiat pe ucraineni în spate. Apoi, după ce și-au preschimbat vina și s-au bătut pe spate, ei vor trece bucuroși la următorul război, așa cum s-au îndreptat spre Ucraina după dezastrele din Afganistan și Irak.
Multe alte minciuni noi, dar care vor funcționa și ele tot așa cum au funcționat și cele vechi.
Iar Propagandă merge înainte !
Tot înainte … !

Autor. T.T. Comani

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.