Competente bune la Olimpiada de Engleza

Competente bune la Olimpiada de Engleza

0 639
Locurile intai la olimpiada de limba engleza au fost adjudecate de elevi din Bucuresti si Satu Mare. Membrii comisie de examinare s-au declarat multumiti de performantele liceenilor, care au dovedit la Brasov ca au cunostinte solide in limba lui Shakespeare. Profesorii spun ca probele au avut subiecte dificile, care au cerut creativitate din partea concurentilor.
In ultimele zile, cei mai buni elevi din tara s-au intrecut in fazele nationale ale olimpiadelor scolare la diferite discipline. Brasovul a fost ales gazda, anul acesta, a Olimpiadei Nationale de Limba Engleza. Festivitatea de premiere a concursului a avut loc la  Aula Universitatii Transilvania.
Pe locurile I s-au clasat elevi din Bucuresti si Satu Mare.
Organizatorii au fost multumiti de performantele elevilor, prof. Reghina Dascal – presedintele Comisiei Nationale de Examen, spune ca au fost probe de mare dificultate care au implicat multa creativitate in special la clasele bilingve.
In total, la olimpiada au participat 234 de tineri liceeni cei mai buni din fiecare judet care si-a trimis elevii sa se intreaca la Brasov in limba lui Shakespeare.
Chiar daca nu au reusit sa urce pe podium toti concurentii au primit diplome de participare din partea Inspectoratului Scolar Judetean din Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.