Ciolacu vinde România la bucată americanilor și ucrainenilor

Ciolacu vinde România la bucată americanilor și ucrainenilor

3 64

Americanii lui Biden au decis luarea României sub ocupație, cam cum au făcut și cu Irak-ul, întrucât urmează să fie expulzați din Turcia și din Germania. Plecând de la baza militară de la Kogălniceanu, acum aflată în extindere pentru a deveni cea mai mare din Europa, SUA pregătește terenul pentru încă o bază militară imensă în regiunea Constanța, pentru a strămuta militarii și tehnica de luptă de la baza Ramstein, din Germania. S-ar părea că Olaf Scholz nu-i mai dorește pe americani în Germania, pentru a nu risca un conflict total cu Rusia lui Putin. Dar, cum românii sunt inconștienți iar conducătorii lor ticăloși și proști ca noaptea, este previzbil că americanii vor profita la maximum pentru a se extinde în estul Europei, în cea mai expusă țară după Ucraina datorită sfidărilor repetate din partea conducătorilor români adresate gratuit Rusiei, dar și a sprijinului necugetat oferit gratuit de România acestei țări.
Culmea, extinderea bazelor americane și a industriei și agriculturii ucrainene se fac în principal pe cheltuiala românilor, cărora li se va trimite factura propriei luări sub ocupație.
Problema este că americanii, ca și rușii de altfel, nu mai pleacă din zonele lor de ocupație, unde reușesc să se substituie și conducerii țărilor ocupate prin imperative categorice trasate guvernelor acestora și prin colonizarea serviciilor de informații și a Justiției acelor țări, în speță România.
Mai mult, tot ei invită acum oligarhii ucraineni din jurul lui Zelensky să ocupe și ei zone întinse pentru a-și adjudeca întregi sectoare industriale și agricole ale țării noastre, cum ar fi producția de oțel și chiar piața agricolă, urmând industria informatică, dar ocupând practic și cea mai mare parte a portului Constanța.

României i se pregătește o soartă similară celei de la începutul celui de-Al Doilea Război Mondial
România s-a mai aflat într-o asemenea situație istorică atunci când Hitler și Stalin au ciopârțit țara prin pactul Ribbentrop-Molotov în 1939, apoi în 1940 în favoarea aceleiași țări expansioniste, Ucraina, dar și în favoarea Ungariei. Acum, pur și simplu aducerea a zeci de mii de militar americani în zona Mării Negre și a Dunării nu numai că transformă România într-o țintă prioritară pentru Rusia în cazul unui război pe care NATO dorește să-l înceapă cu orice preț cu colosul rus, preț care urmează să fie plătit în principal de români, dar servește și la a ține guvernământul român sub apăsarea alianței nord-atlantice.
Orice schimbare democratică a regimului trădător din România ar declanșa instantaneu o lovitură de stat militară americană, precum cea încercată în Turcia, sau un puci combinat al trupelor NATO. Ocupația străină a țării noastre se declanșează în aceste zile și va dura jumătate de secol, fără speranțe de eliberare decât printr-o nouă Revoluție patriotică sângeroasă.
Mai mult se pregătește înstrăinarea unor sectoare strategice ale economiei României, precum piața energetică, cea agricolă, cea informatică și cea a oțelului, Ucrainei, care va juca rolul de coocupant cu SUA al României, dar și cel al adjudecării pieței românești cerealiere, industriale de vârf, energetică, electronică, dar și piața informatică. În fapt în aceste nenorociri care pândesc România sunt acoperite și camuflate de așa-zisele garanții oferite cu larghețe iresponsabilă Ucrainei împotriva Rusiei de către conducătorii trădători ai țării noastre.

De la o bază uriaşă ca suprafaţă, dar şi ca forțe, structuri și servicii găzduite la Ramstein la o nouă bază de aproape 3.000 de hectare în construcție în sud-estul României, în regiunea Constanța, al cărei port este unul dintre principalele de la Marea Neagră.
Ce înseamnă acest lucru?
Războiul și noile date pe care le creează determină Washingtonul și, în cele din urmă, NATO să își mute atenția spre est și sud, într-o zonă cu ieşire la Marea Neagră, ocolind strâmtoarea Bosfor și statutul special al strâmtorii Dardanele.”
, știre preluată de Știri pe Surse.
„Investitorii de la Ussuri Capital vor construi o fabrică de oțel cu emisii reduse de carbon, o investiție colosală de aproape 1 miliard euro, ce urmează să fie edificată în România. Potrivit declarațiilor lui Roman Kurashev, managerul ucrainean care a pus bazele companiei, planurile vizează amplasarea acestei unități de producție în imediata apropiere a portului Constanța, pentru a profita de accesul facil la materii prime și de perspectivele favorabile de export.” dezvăluia ieri Cotidianul.
Se pare că marile puteri euro-atlantice împreună cu Ucraina au conchis că României i-au ajuns treizeci și patru de ani de libertate, independență și democrație, și se pregătesc s-o readucă la statutul de colonie ocupată militar și economic.

Libiu Mateescu

COMENTARII

 1. Adică criminalilor care au omorât acum 80 ani 3000 romani?!
  Trădători de neam!

 2. Poate vrei să spui Ciucă
  Ciucă al nostru
  Eroul de la Nasiria
  Militarul care nu ar fi trebuit în veci să aibă loc în politica românească ce ar fi trebuit să stea doar la ordinul puterii civile.
  Într o țară democratică armata se supune civililor iar civilii au controlul total asupra armatei jandarmeriei poliției și serviciilor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.