Ciolacu Qatarezul s-a încârligat cumva cu finanțele Qatar-ului

Ciolacu Qatarezul s-a încârligat cumva cu finanțele Qatar-ului

2 55

Qatarul este cunoscut ca un stat care își face loc pe piețele europene prin șpăgi și comisioane uriașe, cu un tupeu greu de descris, reușind să mituiască europarlamentari și miniștri europeni. Cazul Evei Kaili, eurodeputată greacă, prinsă cu mita qatareză de 600.000 de euro la purtător, pentru trafic de influență în favoarea Qatar-ului la Parlamentul European, este relevant pentru modalitatea în care fac afaceri șeicii de acolo.
Cum de i-a trăznit prin cortexul prefrontal covrigarului bișnițar din Buzău, aflat la cârma guvernului României, să meargă pentru finanțarea tronsonului Comarnic-Brașov tocmai în Qatar, poate ne lămurește Cristian Bușoi, și el un vizitator interesat al acestui emirat arab.
Curios lucru, deunăzi premierul Greciei împreună cu cel al României anunțau începerea proiectului pentru o uriașă autostradă care să lege Grecia, Bulgaria, România și Ucraina și să ajungă până la Marea Baltică.
Totul, desigur pentru a asigura interconectarea Ucrainei cu sudul Balcanilor, pe unde ar trebui să treacă acele convoaie militare secrete pentru sprijinirea inutilă și prostească a Ucrainei de a continua războiul ei fratricid cu Rusia.
Deci, care va să zică pentru autostrăzi care să favorizeze Ucraina și care să brăzdeze țara de la nord la sud avem bani. Pentru finalizarea Autostrăzii București-Brașov nu. Trebuie să cerșim bani de la qatarezi.

Nu știu ce Fond Suveran qatarez vrea Autostrada Comarnic- Brașov 
Este unul dintre proiectele prezentate de către domnul ministru, am prezentat şi eu în conferinţa de presă cu premierul din Qatar în ceea ce priveşte Comarnic-Braşov. Comarnic-Braşov, din punctul meu de vedere şi al ministrului Transporturilor, nu se poate decât prin parteneriat public-privat cu un fond de investiţii”, a declarat Marcel Ciolacu.
Am avut întâlniri cu Fondul Suveran din Qatar, unul dintre cele mai mari fonduri suverane din lume, şi o întâlnire cu oamenii de afaceri, industriaşi de această dată, şi am prezentat toate oportunităţile de afaceri din România, dar şi din Qatar pentru oamenii de afaceri din România”, a declarat triumfalist Ciolacu, potrivit Știri pe Surse.
Premierul n-a precizat ce șpăgi oferă qatarezii pentru a intra pe piața construcției de autostrăzi din România. Și de ce nu construim autostrăzi rapid și ieftin cu chinezii, de pildă.
Probabil că pe constructorii chinezi nu-i lasă Xi să dea șpăgi, pentru că ar păta bunul renume al comunismului chinez, aspect inacceptabil pentru mandarinii români șpăgari din fruntea guvernului și de la „Transporturi”.

Libiu Mateescu

COMENTARII

    • Doar nu vreți să declare Covrigarul Buzoian ce paraandaraturi a colectat din Quatar ca și Spăgaru de Grindeanu căci ei sânt oameni onorabili căci l-au avut că ghid pe Christian Bușoi un alt specimen IEUROPARLAMENTAR cu state de serviciu in Quatar căci el a fost și cu Eva Kaili că bodyguard 💩

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.