Cioaca s-a intors la munca, Elodia disparuta in continuare

Cioaca s-a intors la munca, Elodia disparuta in continuare

0 220

Cam asa s-ar putea descrie intr-o fraza ziua de ieri. In prima zi in care s-a intors la serviciu, sectia de politie unde lucreaza Cristian Cioaca a fost asaltata de ziaristi care doreau sa-l intervieveze pe unul dintre cei mai mediatizati brasoveni.


Politistul s-a incuiat in biroul, nedorind sa dea ochii cu reprezentantii presei. Insa inevitabilul s-a produs si acesta a trebuit sa raspunda intrebarilor, facand acest lucru intr-un mod foarte retinut. El a dialogat cu presa la cativa metri de panoul cu urmariti generali si persoane disparute, panoul pe care se regasea si poza sotiei sale, fara insa a parea in vreun fel afectat de situatia in care se afla. Cu o stapanire de sine iesita din comun, el a declarat: „Nu am nicio legatura cu uniforma gasita in padure. Astept rezultatele analizelor, dar mie nu-mi lipseste nici un geamantan si nici nu am observat disparitia altor lucruri din casa. In ceea ce priveste pozele, nu stiu daca sunt de la mine din masina, pentru ca nu stiu ce au gasit ei in padure.”


In acest scandal in care se afla, Cioaca este sprijinit de toti colegii de serviciu, cat si de prietenii apropiati, cu totii declarand ca nu il considera pe Cristian Cioaca in stare sa savarseasca o crima.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.