CFR Cluj a câştigat ,,Cupa României”

CFR Cluj a câştigat ,,Cupa României”

0 334

CFR Cluj a câştigat Cupa României la fotbal, aseară, pe Arena Naţională din Capitală, după ce a învins-o pe Diinamo Bucureşti cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare. După 90 şi apoi după 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 2-2. CFR şi-a trecut astfel în palmares al patrulea său trofeu al Cupei României, după o finală în care a arătat mai mult pragmatism decât Dinamo.
Într-o finală dedicată fotbalistului dinamovist Ekeng, decedat pe 6 mai, Dinamo a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Eddy Harlem Gnohere (23 – penalty), Erik Bicfalvi (35), dar CFR a revenit după pauză şi a punctat prin Juan Carlos Real Ruiz (47) şi Cristian Lopez (89), trimiţând in extremis meciul în prelungiri. La loviturile de departajare, Dorin Rotariu a ratat de la Dinamo, iar Juan Carlos Real Ruiz a marcat golul victoriei. De remarcat că galeria dinamovistă a afișat la începutul meciului o coregrafie uriașă în memoria lui Patrick Ekeng, decedat la 6 mai pe teren la un meci din Liga 1. Deasemenea, jocul a fost oprit pentru un moment de reculegere în minutul 14, după numărul pe care l-a purtat pe tricou mijlocașul camerunez.

DINAMO: Cerniauskas – Hanca (Marc 73), Puljic, Mevlja, St. Filip – Anton, Palic (Nedelcearu 83) – Rotariu, Bicfalvi, Romario (Lazar 75) – Gnohere
CFR CLUJ: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, Mureșan, Camora – Petrucci, Gomelt (Cristian 46) – Jakolis, Juan Ruiz, Nouvier (Vitor Bruno 79) – Bud (Beleck 59)

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.