Cererea de revocare a lui Flutur a ajuns pe masa lui Basescu

Cererea de revocare a lui Flutur a ajuns pe masa lui Basescu

0 299

Pentru ca termenul oferit de Tariceanu ministrului Agriculturii pentru ca acesta sa demisioneze a expirat, premierul a trecut la fapte.


Miercuri, in sedinta de Gvern, Calin Popescu Tariceanu i-a solicitat lui Gheorghe Flutur sa-si dea demisia de la sefia Agriculturii, pe motiv ca a aderat la platforma Stolojan-Stoica. „In Guvern nu te prezinti personal” si din moment ce lui Gheorghe Flutur i s-a retras sprijinul politic, el „trebuia sa isi dea demisia”, a declarat premierul. Acesta, insa, i-a raspuns ca este membru PNL si nu demisioneaza, asteptand sa fie revocat.


Prin urmare, Tariceanu a inaintat, miercuri, presedintelui Traian Basescu cererea de revocare din functie a ministrului Agriculturii.


?


Fluture se supune


Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ca va respecta decizia si legea in ceea ce priveste revocarea sa din functie. „Daca premierul crede de cuviinta sa transfere criza din PNL in Guvern, e treaba dansului”, a precizat Flutur, adaugand ca doreste sa separe aspectele legate de politic de cele ale executivului. „Nu dau niciun pas inapoi”, a conchis el.


?


Cat il priveste pe noul membru al Guvernului, daca Presedintele va da curs solicitarii premierului, Tariceanu a precizat ca se va stradui sa numeasca un ministru cel putin la fel de competent precum inaintasul sau.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.