Breloc pedist la jeepuri pesediste

Breloc pedist la jeepuri pesediste

0 269

Hotarat lucru, jeep-urile sunt niste masini mari, care nu se potrivesc oricui. La Brasov, se pare ca pesedistii si-au adjudecat definitiv dreptul de a se da prin orasul cu tancurile astea pe roti. Si nu oricum , ci cu agresivitatea pe care o impune condusul de hardughii cu multi cai putere. Constatarea a facut-o cu amaraciune Vasile Bejan, fost sef de comisie de cultura a CJ Brasov in guvernarea pesedista. In timp ce se afla in trafic, pesedistul a fost sicanat de soferul unui jeep, care conducea ca si cand strada era numai a lui. Si care s-a dovedit a fi coleg de partid cu zisul Bejan, caruia nu i-a mai ramas decat sa exclame cu amaraciune ca doua sunt semnalmentele vizibile ale unui pesedist in trafic: „jeepul si agresivitatea”.


Domnu’ Bejan conduce probabil o masina frustrant de mica, pe masura functiei la fel de frustrante pe care a ocupat-o in CJ, departe de marile fonduri si imensele manarii. Asta nu l-a impiedicat, pe vremea cand dirija cultura, sa treaca si el cu jeepul indolentei peste cateva initiative culturale pietonale, care se straduiau sa treaca strada fara sa fie tamponate de interesele pesediste.


Cea mai buna dovada ca pesedistii raman stapanii de jeepuri, pe cand actuala putere trebuie sa se multumeasca cu masini mai pitice este ultimul necaz al prefectului de torpedou Aurelian Danu. Cel mai mic reprezentant al Guvernului in teritoriu a fost nevoit, cu durere in suflet , sa returneze Ministerului de Interne Volkswagen-ul Touareg cu care n-a apucat sa se dea decat o singura data. Mare durere! Am auzit ca abia-i instalase bolidului o scarita suplimentara sa faca si el hopa sus, pana la volan.


Scena cea mai hilara s-a consumat cand reprezentantul MAI a venit sa ridice masina din parcarea Prefecturii. In graba recuperarii vehiculului, politistul a demarat in tromba cu tot cu prefectul Danu in habitaclu. A oprit, insa, dupa cativa zeci de metri, cand i s-o fi parut si lui curios ca brelocul de chei vorbeste.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.