Brasovul va fi gazda Festivalului AdPrint

Brasovul va fi gazda Festivalului AdPrint

0 282

Pentru luna februarie, la Brasov, este programat sa se desfasoare unul din cele mai interesante festivaluri de publicitate, festivalul AdPrint. Intre 8 si 11 februarie, Brasovul va fi capitala publicitatii europene, ocazie cu care vor fi premiate cele mai bune echipe de creatie de pe continent.


Organizatorii festivalului considera ca Brasovul va beneficia de pe urma festivalului din mai multe puncte de vedere. In primul rand, in domeniul financiar.


Invitatia de participare la cea de-a 8-a editie a festivalului va fi trimisa la peste 5.000 de agentii de publicitate, din 34 de tari europene. Se estimeaza ca suma totala cheltuita de organizatori si de eventualii participanti va fi de cel putin jumatate de milion de euro, fonduri care intra in orasul Brasov.


?


In al doilea rand, Brasovul va fi avantajat din punct de vedere al imaginii. Asocierea Brasovului cu un eveniment international de o asemenea amploare va veni exact dupa ce Romania va adera la Uniunea Europeana. AdPrint isi propune ca impreuna cu ajutorul autoritatilor locale sa faca primul pas spre integrarea europeana printr-o expunere pozitiva in mass-media internationala. In plus, dupa Bucuresti, Brasovul este cel mai mare centru regional al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Astfel, sunt de parere organizatorii, Brasovul are sansa sa se dezvolte ca un puternic centru cultural de „traditie si modernitate” avand in vedere ca este gazda Cerbului de aur, a festivalului Joy of Art, a Festivalului de Teatru si a multor alte asemenea manifestari artistice.


Brasovul se va putea alege si cu un renume international de oras “publicitar” dar si cu o crestere a turismului de afaceri.


?


Organizatorii festivalului AdPrint vor propune autoritatilor locale sa organizeze impreuna o expozitie post eveniment astfel incat brasovenii sa poata vizita galeria de print-uri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.