Brașovul participă la EXPO REAL, cel mai mare târg dedicat dezvoltărilor imobiliare...

Brașovul participă la EXPO REAL, cel mai mare târg dedicat dezvoltărilor imobiliare și de investiții din Europa

0 148

Municipalitatea își continuă campania de atragere de noi investiții în oraș, pentru o dezvoltare economică stabilă și sustenabilă. Alături de 6 parteneri privați – Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas și Aro Palace – și Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, Brașovul va participa la cel mai important târg din Europa dedicat oportunităților de investiții, EXPO REAL, care se desfășoară la Centrul expozițional Messe Munchen, în perioada 4 -6 octombrie.
Municipiul va avea propriul stand de prezentare și promovare a oportunităților de investiții pe care le oferă orașul nostru, care este situat între standurile României și Bulgariei, fiind singurul oraș din România care se promovează printr-un stand propriu.
,,Brașovul și-a propus să se poziționeze ca una dintre cele mai bune destinații de investiții din România și chiar din Europa de Sud-Est, mai ales în contextul actual, când mulți dintre investitorii europeni caută să își relocheze afacerile din anumite țări în zone mai sigure. Tocmai de aceea este o perioadă în care trebuie să acționăm proactiv, să mergem noi către potențialii investitori și să le prezentăm ce are Brașovul de oferit. Tocmai de aceea, pentru prima dată, Brașovul va participa la EXPO REAL, cea mai mare platformă europeană de afaceri în domeniul imobiliar și al investițiilor, și o va face cu un stand propriu de prezentare, în cadrul căruia toți participanții vor afla ce oferă Brașovul astăzi: de la platforma industrială CET, la spații de birouri clasa A, spații logistice, oportunități și proiecte de regenerare urbană și reconversie și așa mai departe. Este un drum pe care, în rândul administrațiilor locale din România, Clujul a mers de câțiva ani buni. În felul acesta, au reușit, după câțiva ani de participări, să atragă Bosch între investitorii din plan local din zona Cluj-Napoca. Sperăm ca și noi să reușim, mai ales că avem argumente forte și avem alături parteneri de încredere”, a precizat primarul Allen Coliban.
Cu această ocazie, Municipalitatea și AMB vor lansa și platforma dedicată celor care sunt în căutarea unei destinații pentru dezvoltarea sau relocarea de investiții, investbrasov.org.
Conform primarului Allen Coliban, sub umbrela investbrasov.org participarea Brașovului în cadrul EXPO REAL este o oportunitate de a deschide dialogul cu noi potențiali parteneri alături de care să se sprijine dezvoltarea sustenabilă a Municipiului Brașov.
În cadrul EXPO REAL, delegația Brașovului va avea întâlniri și cu potențiali parteneri în domeniul infrastructurii urbane – piste de biciclete, pasaje rutiere, corpuri de școală din containere, extinderea domeniilor schiabile, parcări – interparking, regenerare urbană, mobilitate verde, energie verde, dar și cu finanțatori, cum ar fi Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Banca Europeană de Investiții și Banca Mondială.

EXPO REAL este la a 24-a ediție în 2022, este cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa și găzduiește întreaga industrie imobiliară din lume. Târgul are loc în Munchen, pe parcursul a trei zile, în luna octombrie, încă din 1998. Este cea mai importantă platformă de schimb de informații și networking a industriei imobiliare. Practic, în timpul târgului, toată gama de servicii din industria imobiliară este prezentă la târg, din toate categoriile de active, țări și regiuni, oferind soluții digitale inovative pentru afaceri, dar și un program de conferințe pe parcursul celor 3 zile.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.