BRASOVEANUL ALEX. GHERASIM, PE MANA CU IOANA BASESCU INTR-UN TUN IMOBILIAR !!

BRASOVEANUL ALEX. GHERASIM, PE MANA CU IOANA BASESCU INTR-UN TUN IMOBILIAR !!

0 846

O noua retrocedare scandaloasa efectuata de Traian Basescu in perioada in care era primar al Capitalei, a fost dezvaluita de Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Potrivit unei anchete a jurnalistilor de acolo, Basescu a retrocedat o vila cu subsol, parter si trei etaje, cu suprafata de 250 de metri patrati, situata langa Parcul Tineretului din Bucuresti, pe strada Cuza Voda.

Beneficiarul acestei retrocedari ar fi Gherasim Alexandru, un concetatean de-al nostru din Brasov. Problema nu este ca proprietarul, daca exista, ar fi brasovean, dar acesta nu s-a implicat deloc in recuperarea imobilului. Eforturile au fost facute exclusiv de fiica fostului presedinte – Ioana Basescu, in calitate de avocat.

Ioana-Basescu-FAN TBPrecoce fata…lui tata ! Nici nu implinise bine 25 de ani si banoasele procese de retrocedare si nu mai pridideau la „usa” biroului sau avocatial.

Ce vechime in profesie, ce examen de avocat (ca sa prinzi un post in Capitala, trebuia sa ai… ori un sot la ProConsul, ori un tata cu …cojones!) Si baselu le avea !

Dar daca e adevarata „povestea” de la Antena 3, sa-ti bagi prima nascuta  in porcaria asta, pe bune, e o mare porcarie!

Dar si mai tare ar fi ca brasoveanul nostru, nici sa nu stie… ce tun a dat la Comisia aia de retrocedari.

Adevarat  daca e…adevarat, Gherasim Alexandru i-ar fi dat autorizatie proaspetei absolvente de Drept, Ioana Băsescu, să se ocupe de toate aceste chestiuni privind retrocedarea, iar câteva saptamni mai tarziu primeşte casa, informeaza Antena 3. Nu e tare?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.