Boala X

Boala X

0 73

Cred că ați auzit deja expresia aceasta. Pentru cei care nu au auzit încă am să încerc să explic ideea în câteva cuvinte. Este vorba de o boală ipotetică, care presupune pericolul unei epidemii mondiale.
Cu toții știm acum că precedenta pandemie a fost o înscenare. Ceea ce nu știți toți este faptul că încă se lucrează susținut la un plan de reacție la o eventuală Boală X!
Unii spun că recenta așa-zisă pandemie a fost Boala X… însă voci care trebuie luate foarte în serios, precum este vocea lui Bill Gates, vorbesc despre o viitoare pandemie… mult mai devastatoare!
Știți despre ce vorbește Bill Gates acum?
Despre o epidemie globală de malarie răspândită de… țânțari! Nu râdeți!!!
Ați râs și înainte de Covid-19… și v-a rămas râsul în gât când a început să vă fluture vaccinul obligatoriu la cur! Băiatul ăsta nu glumește… Deloc!
Să vă reamintesc un detaliu pe care probabil că aproape toți l-ați uitat. Acum vreo 30 de ani se vorbea de o epidemie de meningită în București… transmisă de către țânțari. S-a dovedit a fi o alarmă falsă…
Da, dar Bill Gates a trimis niște specialiști la București să captureze țânțari. Probabil că l-a fascinat ideea atât de mult, încât a fondat un program de studiu al țânțarilor.
Băiatul ăsta a început să investească sume colosale în studiul gângăniilor astea. Acum vreo câțiva ani a venit chiar cu propunerea de a folosi țânțari modificați genetic pentru a limita populația de țânțari sălbatici din Florida.
Aparent… ar fi un lucru bun… Numai că băiatul ăsta vorbește cam prea insistent de reducerea populației planetei.
Are bani… are laboratoare… finanțează studii asupra virusurilor… finanțează studii asupra țânțarilor… nu știu cum să vă spun, dar are cu ce să-și pună în practică ideile de depopulare!
Cu Covid-19 n-a mers… Dar cu țânțari???
Doar îi studiază în laboratoarele lui… nu-i așa?
În timp ce noi ne distrăm, el face experimente genetice pe ei. Mai în glumă, mai în serios… dar știe despre țânțari mai mult decât ne putem noi imagina!
Dacă el vorbește despre o pandemie de malarie declanșată de țânțari, ar fi cazul să-l luăm în serios! A mai vorbit el și de virusuri… și uite că s-a întâmplat.
Băiatul probabil că pregătește legiuni de țânțari gata să declanșeze o nouă pandemie.
Să nu credeți că Bill Gates face asta de capul lui. El face parte dintre oculții care au înscenat și precedenta așa-zisă pandemie. E un club de psihopați, care au ajuns la concluzia că sunt prea mulți oameni pe planetă… și caută febril soluții de depopulare.
Mascarada cu virusul a eșuat… Da, dar voi credeți că ei renunță???
OMS încă se pregătește de o eventuală Boală X. Iar OMS este unealta lor.
N-ar fi exclus ca în câțiva ani de acum încolo să avem o invazie de țânțari modificați genetic… purtând o nouă varianta de malarie…
Însă nu boala în sine va fi agentul de depopulare. Orice boală, indiferent cât de modificată genetic ar fi, nu are potențialul unui genocid.
Sistemul imunitar are o uimitoare capacitate de adaptare. Însă vor veni cu un nou vaccin!
De data aceasta vor fi mult mai convingători, pentru că boala va fi reală! Malaria este cauzată de un parazit răspândit de țânțari. Te poți îmbolnăvi de la o înțepătură, oricât ai fi tu de rezistent. Tentația vaccinului va fi atunci mult mai mare… chiar și pentru cei mai inteligenți dintre noi. Abia atunci se va vedea cine e cu adevărat capabil să reziste.

Autor: Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.