BigPharma nu se lasă – după vaccinul contra gripei (COVID) mai dă...

BigPharma nu se lasă – după vaccinul contra gripei (COVID) mai dă un tun financiar!

1 177

BigPharma încearcă să șteargă urmele vaccinului covid cu ajutorul unei pilule ce „reduce” riscul de infarct și AVC, generând un tun financiar de aproape 500 miliarde de dolari

Recent a luat mare amploare informația că medicamentul Wegovy reduce cu până la 20% riscul de moarte cardiovasculară, infarct miocardic non-fatal şi accident vascular cerebral non-fatal.
Anunţul apărut după publicarea rezultatelor studiului SELECT, care a înrolat peste 17.600 de adulţi din 41 de ţări, a propulsat capitalizarea de piaţă a producătorului danez până la un nivel record de peste 410 miliarde de dolari, mult peste PIB-ul României, Novo Nordisk candidând astfel la poziţia de cea mai valoroasă companie europeană, apropiindu-se „periculos” de mult de rivalul un pic mai valoros LVMH.
Totul este camuflat în așa-numita „cea mai nouă clasă terapeutică” de agenți pentru terapia obezității, care cuprinde cinci medicamente deja comercializate şi alți vreo zece compuși aflați în diverse faze de dezvoltare clinică. Se spune că poate fi speranţa omenirii scufundată într-o pandemie de obezitate şi care, iată, demonstrează şi beneficii în prevenţia bolilor cardiovasculare.
Dar nu se zice că de fapt problemele cardiovasculare au explodat fără precedent în urma campaniilor agresive de vaccinare anti-covid, iar zilnic aflăm de morți subite din cauza acestor boli, mai ales în rândul persoanelor tinere.
Sunt estimări care arată că vânzările acestei clase noi de medicamente pot depăși 25 miliarde de dolari după 2030, deci vorbim de profituri gigant pentru cea mai mare mafie din lume, industria farmaceutică.
Doar că noile tehnologii de fabricare a medicamentelor sunt tot mai controversate, căci implică folosirea ARN-messager și a oxidului de grafen, cu consecințe fatale asupra celor ce recurg la ele.
Se acționează pe mai multe planuri ca să fim contaminați, întrucât și în aer sunt pulverizate substanțe nocive, și alimentele sunt injectate, și noile medicamente conțin aceleași substanțe nocive care au fost introduse și în vaccinurile anti-covid, astfel încât nimeni să nu scape.
Salvarea nu este la farmacie sau la doctorii sistemului, ci la folosirea remediilor tradiționale cu nădejde în purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

  1. Dacă există waxeri care s-au lăsat injectați cu niște doze minune, de ce nu ar profita niște șmcheri de eterna prostie omenească? Ăia încearcă. Proști sunt cobaii care cedează.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.