BCR continua activiatea de creditare

BCR continua activiatea de creditare

0 233

Presedintele executiv al BCR, Dominic Bruynseels, a declarat ca banca nu a sistat activitatile de creditare, iar clientii cu un istoric pozitiv pot aplica pentru un nou credit, chiar in aceasta situatie in care piata stagneaza.
Bruynseels a precizat ca se asteapta ca, in 2009, activitatea bancii sa creasca cel putin cu jumatate din nivelul de 38 la suta, cu cat a crescut in 2008.
„Nu vad o crestere a activitatii de creditare foarte puternica, in 2009, ci mai degraba o crestere a depozitelor atrase, iar in ceea ce priveste imprumuturile, extinderea activitatii de creditare, aceasta va viza, in special, sectorul de corporate. La credite vom castiga cota de piata, dar la depozite vom inregistra o stagare”, a precizat Bruynseels.
Pentru 2009 strategia de extindere a retelei are in vedere deschiderea a 40 pana la 50 unitati noi, astfel ca reteaua bancii sa ajunga la peste 700 de agentii si sucursale.
Presedintele excutiv al BCR a spus, de asemenea, ca managementul bancii mentine strategia de extindere in Republica Moldova, precizand ca BCR Moldova este in proces de modernizare si rebranding, iar banca nu va fi vanduta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.