Basescu diseca criza economica

Basescu diseca criza economica

0 186

Prezent ieri la Oradea, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu reprezentanti ai administratiei publice locale din judet, dupa care a participat la manifestarile dedicate zilelor oraselor Marghita si Stei. Cu aceasta ocazie Basescu a tinut sa-si exprime public parerea “proprie si personala” cu referire la criza economica.
„Problema crizei economice ne-a afectat ca un turnesol care scoate la suprafata deficientele statului”, a declarat presedintele Traian Bãsescu. Acesta a continuat spunand ca aparitia crizei economice scoate la iveala faptul ca sistemul romanesc nu functioneaza cum trebuie si ca, daca ar fi functionat, Romania nu s-ar confrunta acum cu reducerea aparatului administrativ, respectiv cu inlãturarea „functionarilor incompetenti”, si ar avea bani.
„Aceasta criza ne arata cat de ascunsa era partea bugetofaga a statului”, a afirmat presedintele.
„Trebuie sa iasa din crizã marile economii, apoi o sa iesim si noi, asa cum am intrat in criza la sase-noua luni dupa marile economii. Romania nu poate iesi singura, pentru ca este cuplata la economia globala. Avem un stat care consuma mult prea mult”, a spus presedintele, precizand ca aproape 30 la suta din buget se consuma cu aparatul de stat.
Totusi el a uitat ca de cinci ani de zile domnia sa lucreaza la programul ”Sa traiti bine!”, program care s-a transformat rapid si cu succes in “NOI traim bine!”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.