BASESCU ATACA LA BEREGATA, CA SA DEVINA VICTIMA!

BASESCU ATACA LA BEREGATA, CA SA DEVINA VICTIMA!

0 861
Băsescu acuză pe Facebook că socrul premierului Victor Ponta, Ilie Sârbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer, iar la semnarea contractului „șeful corpului de control era actualul premier”. FALS, MARELE MAESTRU AL COMBINATIEI A FOST ADRIAN NASTASE…

Plagiatorul mincinos este şi ticălos. Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer. La semnarea contractului, şeful corpului de control era actualul premier, VV Ponta.

Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Crăciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu pădurile în Ministerul Agriculturii atunci cînd s-a semnat contractul cu austriecii. În 2013, cînd contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adrian Crăciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor şi terenurilor agricole ale României. Niciunul nu a făcut nimic pentru a pune frînă lăcomiei austriecilor”, a scris fostul președinte pe Facebook.

Va dati seama ce specimen uman ne-a fost 10 ani presedinte?

Va puteati imagina un asemenea limbaj suburban la un asemenea nivel? Ce se ascunde in spatele acestui contraatac incalificabil in onditiile cand in 2003 Ponta avea o alta familie si un alt socru, iar ca sef al corpului de control la guvern, era atunci cam neica Nimeni…

Dupa accidentul de vanatoare din 2003 Ilie Sarbu, plecat de la „Agricultura”, n-a prea prins „relatia” cu Schweighofer (pe care de fapt a gestionat-o Nastase, ca una din „taxele” pentru intrarea in U.E.!).

Asa ca sunt cu atat mai dezgustatoare incercarile Basescului sa bage „batzul prin gard” la Kotroceni, unde din pacate, o „spartura” individul a gasit…

Dar nici cu Ponta nu-mi e rusine! desi frazele fostului presedinte si limbajul de mafiot la Gura Portului, n-are egal !! Cititi:pbp

Mai mult, ticălosul plagiator şi mincinos face aluzie la faptul că, în susţinerile lui, are argumente primite de la servicii de informaţii, lucru absolut imposibil fără informarea simultană a preşedintelui, avînd în vedere magnitudinea subiectului .

Şi pentru că urmare a reacţiei societăţii, se strînge laţul în jurul politicienilor care au patronat jaful pădurilor, ca orice ticălos, Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitînd de faptul că preşedintele a fost suficient de inabil să nu explice public motivul întoarcerii la Parlament a Codului Silvic.

Este drept că, dincolo de gardul Cotroceniului, se află şi sforarul Dan Mihalache, dar totuşi… Ponta, vezi că mortul este în familia ta, în administraţia ta si in clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sarbu etc.”, a mai scris Basescu pe rețeaua de socializare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.