Baschet : O jucătoare de la Olimpia CSU Brașov, convocată la echipa...

Baschet : O jucătoare de la Olimpia CSU Brașov, convocată la echipa națională

1 121

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a aprobat lista jucătoarelor convocate de selecționerul brașovean Dan Calancea pentru „dubla” cu Spania și Ungaria, din ultima etapă a calificarilor pentru FIBA Women’s EuroBasket 2023. Astfel, la pregătirile care vor începe pe 5 februarie la Sepsi Arena, din Sfântu Gheorghe, tehnicianul Olimpiei CSU a convocat de la echipa brașoveană o singură jucătoare: Ecaterina Armanu. Alături de antrenorul Dan Calancea, de la Olimpia CSU Braşov se mai afla în staff-ul echipei naționale și fizioterapeutul Atilla Nagy.  După patru zile de antrenamente, România are programat meciul cu Spania, liderul Grupei C din FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers. Ibericele sunt neînvinse până acum, fiind deja calificate la turneul final al campionatului European, care se va desfășura în Israel și Slovenia. Partida România-Spania se va juca pe 9 februarie, de la ora 18:00, la Sfântu Gheorghe. Peste alte trei zile, pe 12 februarie, tricolorele vor juca la Miskolc impotriva Ungariei, ultimul joc din actuala campanie de calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2023.

Inaintea ultimei ferestre de calificare, clasamentul Grupei C este următorul: 1. Spania – 8p, 2. Ungaria – 6p, 3. Islanda – 5p, 4. România – 5p.

D.D.

COMENTARII

  1. asta este tare de tot:))) ,calancea dan își convoacă de la echipa pe care o antrenează o jucătoare la lotul național pe care tot el îl antrenează!!!super tare gluma!!!:))) care o fi definiția conflictului de interese? de ce frb nu aplică regula de la frf, adică antrenorul lotului național este doar antrenorul lotului național.altfel,apare subiectivismul determinat de interese personale și implicit eșecul.dovada este poziția pe care se află România fie la baschet masculin fie la feminin și tot involuează baschetul în România!:( FRB aude,vede,ce face?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.