Baby Expo, un succes

Baby Expo, un succes

0 271

Inca din prima zi la Baby Expo, afluenta de vizitatori, mari si mici, a fost foarte mare, fiind prezenti si vizitatori din judetele invecinate. Dupa cum ne-a declarat dl. Darco Azarmaneche, directorul manifestarii, aceeasi atmosfera vesela a fost si la Bucuresti, unde expozitia a trecut de a 7-a editie, si la Cluj si la Timisoara. Cat despre brasoveni, receptivitatea acestora a impresionat placut.


La bilete era chiar coada (nu va speriati, nu de-aia de sa sta nu stiu cat), holurile Salii Sporturilor rasunau de cantecele celor mici, cateva gradinite sustinand programe artistice in hol, in sala expozantii vindeau pe rupte: hainute, biberoane, scutece, carucioare, jucarii, cosmetice pentru bebelusi si adulti, carti de poveste si CD-uri cu muzica pentru cei mici. Sunt diferite promorii, discounturi, oferte speciale, asa incat aproape niciun parinte n-a plecat cu mana goala. Cat despre cei mici, erau ocupati cu baloanele.


Daca aveti copii si vreti sa-I distrati si totodata sa cumparati cadoruile pentru Mos Nicolae si Mos Craciun, mergeti la Sala Sporturilor. Expozitia mai este deschisa sambata si duminca si poate fi vizionata intre orele 10 si 19.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.