AUR la Brașov a deschis poarta și consilierilor de la alte partide

AUR la Brașov a deschis poarta și consilierilor de la alte partide

0 38

Deputatul de Braşov al AUR, Ana Loredana Predescu, tot mai prezentă în spațiul politic brațovean a declarat vineri, că pactul de neagresiune pe perioada campaniei electorale propus de preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, vizează în special AUR, singura formaţiune politică de care liderului social-democraţilor braşoveni i-ar fi teamă în ce priveşte alegerile.
Probabil că domnul Dunca a făcut apel la un pact de neagresiune de teamă, ca să nu le mai luăm noi consilieri. (…) La Braşov, PNL şi PSD se înţeleg foarte bine, nimeni nu supără pe nimeni, numai AUR a venit să destrame această armonie politică„, a declarat Ana Loredana Predescu, în cadrul conferinței de presa susținută la sediul partidului. Deputata consideăr că prin listele comune la europarlamentare şi comasarea alegerilor, cele două partide şi-au trădat propriul electorat.
Totodată, aceastal a subliniat că, la Braşov, la AUR au trecut nu doar consilieri locali care la alegerile trecute au candidat de la partide care în prezent nu sunt cotate cu şanse de a mai lua funcţii în administraţiile locale, ci şi de la partidele coaliţiei de guvernământ, PSD şi PNL.
În context, Ana Loredana Predescu a amintit că în timp ce PSD a anunţat că primarul independent al comunei Bod, Sergiu Arsene, va candida pentru un nou mandat ca social-democrat, AUR „a luat” de la PSD un consilier local în funcţie din această comună, Vasile Zamfir, care va intra în cursa electorală pentru a fi primar al al localităţii Bod.
În total, până în prezent, la nivelul judeţului Braşov, un număr de la 16 consilieri de la alte formaţiuni politice au ales să treacă la AUR, a menţionat Ana Loredana Predescu.
Ultimii aleşi locali care au ales să treacă la AUR au fost prezentaţi vineri, într-o conferinţă de presă, şi sunt viceprimarul comunei Măieruş, Sergiu Keresztes (ALDE), care va fi, cel mai probabil, candidatul formaţiunii politice la Primărie, şi consilierul local de la aceeaşi formaţiune politică Călin Seceleanu, precum şi consilierul PNL Ioan Chiş, care va fi candidatul AUR la Primăria comunei Buneşti. (H.D.R.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.